» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... > »

Autor Treść
gregos
Gość
dzięki malwina
IP: 89.174.227.95
madlen
Gość
Michał, Maciek...dzięki za odpowiedź!!!! Udanego wypoczynku życzymy!!!
IP: 91.150.151.199
aaa
Gość
Link :Zdjęcie plaży obok Aeolis , a ktoś w ogóle ma jakiekolwiek zdjęcia z tego hotelu i mógłby się nimi podzielić?:)

www.gothassos.com/Kalami%20Beach/34/34/380/0.html
www.wiw.gr/english/astris_sirines_bungalows/
IP: 78.8.254.10
Jula
Gość
Czy był ktoś w Xenia Helios?
IP: 83.7.242.40
Ela
Gość
Witam. Był ktoś może w Olympia Sun na Rodos z Aquamarisa? Jeśli tak proszę o info.
IP: 94.231.6.102
sajmon
Gość
dla wszystkich co wybierają się na krete hotel aeolos właśnie wróciliśmy polecam bardzo,czysto,jedzenie ok,pokoje ok z resztą wszystko zgodne z ofertą zamieszczoną na stronie biura,co do organizacji przylotu i wylotu pełny profezjonalizm.wracając do wycieczek organizowanych na miejscu piszecie że z biura są droższe,proponuję wykupić w biurach lokalnych lub jechać samemu.komunikacja na krecie jest bardzo bobra.razydent WOJTEK OK,poprostu wypoczywajcie a nie knujcie szkoda wakacji następne za rok.
IP: 79.186.55.16
Użytkownik
O czym ty mówisz jaka zgodność z ofertą kiedy decydowałeś się na wczasy tydzień temu?
Miałeś animacje w hotelu? Wątpię a w lutym kiedy ja decydowałem się na wczasy jeszcze były. To samo jeśli chodzi o hotelowy minibus dowożący na plażę co godzinę. Teraz jeździ według rozkładu czyli raz dziennie. To ma być dobra komunikacja??? Musisz być z Aquamaris i lać wodę.
IP: 89.228.65.38
MKa
Gość
Ludzie po cholere jakieś animacje, co wam odpier.......nie badzcie śmieszniś
IP: 87.99.97.195
Użytkownik
MKa napisał

Wyobraź sobie że dla niego to był główny argument przy wyborze wycieczki.
To tak samo jakbyś kupił na allegro auto full wypas BMW 5 latekai już zapłacił przelewem bo była fajna cena. Jedziesz po odbiór a tam owszem BM-ka ale 15 letni szrot. Byłbyś taki mądry??
IP: 87.99.96.161
Użytkownik
Tomek2000 napisał
O czym ty mówisz jaka zgodność z ofertą kiedy decydowałeś się na wczasy tydzień temu?
Miałeś animacje w hotelu? Wątpię a w lutym kiedy ja decydowałem się na wczasy jeszcze były. To samo jeśli chodzi o hotelowy minibus dowożący na plażę co godzinę. Teraz jeździ według rozkładu czyli raz dziennie. To ma być dobra komunikacja??? Musisz być z Aquamaris i lać wodę.

Nie bądź pesymistą Maciek pisał że jest ok i jakoś choć go nie znam osobiście coś mi mówi że tak będzie.
IP: 87.99.96.161
Użytkownik
ankada napisał
MKa napisał

Wyobraź sobie że dla niego to był główny argument przy wyborze wycieczki.
To tak samo jakbyś kupił na allegro auto full wypas BMW 5 latekai już zapłacił przelewem bo była fajna cena. Jedziesz po odbiór a tam owszem BM-ka ale 15 letni szrot. Byłbyś taki mądry??

Oto chodzi o to chodzi, komuś brak animacji może pasować a komuś nie.
Ale jedno jest pewne zmiana opisu oferty po dokonaniu jej zakupu, bez poinformowania uczestnika o takim fakcie jest istotnym naruszeniem warunków uczestnictwa które są integralną cześcią umowy, a co za tym idzie złamaniem warunków samej umowy.
Użytkownik
I jeszcze jedno złamanie warunków umowy jest podstawą do rezygnacji z imprezy turystycznej z pełnym zwrotem poniesionych kosztów
Użytkownik
ankada napisał
Tomek2000 napisał

Nie bądź pesymistą Maciek pisał że jest ok i jakoś choć go nie znam osobiście coś mi mówi że tak będzie.

Tak naiwnych ludzi nie widziałem jak żyję.
Pocieszajcie się pocieszajcie tylko to wam zostało bo pewnie na rezygnację jest już za późno. Wejdźcie sobie na stronę http://aquamiris.pl i zobaczcie co się dzieje. Jakimś cudem nie ma już żadnych ofert, jeszcze tydzień i to biuro przestanie istnieć.
doris
Gość
Zobaczymy czy przestanie istnieć z tego co mi wiadomo to wzrosła opłata lotniskowa i chyba wprowadzają zmiany w cenach
IP: 83.238.182.5
grizz
Gość
Tomek2000 chyba aquamaris ...a nie aqamiris:) ale jaja sobie z ludzi robisz!!! Bezduszny!
IP: 91.150.139.8
Enia
Gość
Widzę, czytając forum, że w Aeolis się polepszyło. Cieszę się, że w końcu są jakieś osoby zadowolone z wakacji w tym miejscu. Bez wątpienia na ten stan rzeczy miały wpływ nasze grupy, które ostro walczyły- o wszystko i uczyły obsługę. A czy ktoś z naszych pierwszych, nieszczęsnych grup, kto pisał reklamację- dostał odpowiedź? Bo ja niestety wciąż nie mam żadnego odzewu! A niedługo minie miesiąc!
IP: 77.252.249.53
lopes
Gość
Tomek2000 oferty są. Sprawdź dobrze.
IP: 80.239.242.62
Użytkownik
Trzeba było patrzeć między 10:00 a 15:00 wtedy nie było
Użytkownik
Enia napisał
Widzę, czytając forum, że w Aeolis się polepszyło. Cieszę się, że w końcu są jakieś osoby zadowolone z wakacji w tym miejscu. Bez wątpienia na ten stan rzeczy miały wpływ nasze grupy, które ostro walczyły- o wszystko i uczyły obsługę. A czy ktoś z naszych pierwszych, nieszczęsnych grup, kto pisał reklamację- dostał odpowiedź? Bo ja niestety wciąż nie mam żadnego odzewu! A niedługo minie miesiąc!

Nie bądź taki szczegółowy, wszyscy wiedzą o co chodzi.
Użytkownik
grizz napisał
Tomek2000 chyba aquamaris ...a nie aqamiris:) ale jaja sobie z ludzi robisz!!! Bezduszny!

Użytkownik
Tomek2000 napisał
Enia napisał

Sorry nie w tym miejscu cytowałem
lopes
Gość
Posta pisałeś 16:47 to już były??
IP: 80.239.242.62
sajmon
Gość
jeśli chodzi o mój opis to dotyczył hotelu aeolos w mali na krecie.nic z biurem mnie nie łączy.
IP: 83.26.139.223
sajmon
Gość
mój hotel był nad samym morzem z piaszczystą plażą więc minibusa nie było,animacji nigdy w tym hotelu nie oferowali,wczasy zazwyczaj kupuję w ofercie first minute i czytam ofertę oraz sprawdzam hotel
IP: 83.26.139.223
Monia
Gość
Jutro wylot do Na Korfu, Sidari.Po powrocie dam znać co i jak.
IP: 188.33.251.16

Strona: « < ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij