AQUAMARIS
Strona: « < ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
Kasia
|
#676 20:49, 12.07.2011
|
Gość |
proszę powiedzcie czy naprawde w Loutanis nie ma żadnego animatora???my wyjeżdżamy 20.07 z Katowic. A jak z dojściem na plażę?bardzo daleko??? IP: 83.30.239.144
|
aneta
|
#677 01:01, 13.07.2011
|
Gość |
Zwróćcie uwagę na to, że pozytywne opinie na temat tego biura piszą dwie osoby z tego samego numeru IP zmieniając tylko loginy. Jedna osoba była w tym roku juz w 8 hotelach na krecie i w każdym opisuje, że było cudownie i fantastycznie. Nie wierzcie w te bajki. Ja byłam na wakacjach z tym badziewiem w tym roku i to były najgorsze wakacje mojego życia. Rezydent biedny chłopak - prywatnie powiedział całą prawdę na temat właścicielki tego biura. Nie tylko my turyści jesteśmy oszukiwani ale i rezydencie. Poza tym namawia się ich do kłamania turystom. To co ten chłopak opowiadał o właścicielce biura to jeży się włos na głowie. To biuro co rok zmienia nazwę... Najpierw nazywało się Tramp Travel Holiday, potem Ok Services a teraz probuja z Aquamaris. Ile ludzie złego przezyli z tym biurem to naprawde jest nie do pojecia. IP: 178.73.49.19
|
aneta
|
#678 01:04, 13.07.2011
|
Gość |
Mój Boże szok! Idźcie z tym do sądu! Zostana Wam zwrócone pieniądze! Poza tym złóżcie pozew zbiorowy! No i koniecznie idzcie do Izby turystyki z tym! Dlaczego ludzie daja sie nabierac... IP: 178.73.49.19
|
#679 08:27, 13.07.2011
|
|
Gość |
no to dzisiaj chwila prawdy wylatujemy o 22.30 z katowic na kretę do colindria mare życzę udanych pobytów - mimo wszystko cieszmy się cudowną pogodą i morską bryzą, pozdrowionka IP: 85.14.112.200
|
#680 09:03, 13.07.2011
|
|
Gość |
Jak by ktoś wrócił z Olympi Sun na Rodos to również proszę o opinie IP: 194.202.236.125
|
#681 09:24, 13.07.2011
|
|
Gość |
Info dla wszystkich wybierajcych sie na Thassos hotel Aeolis: Jestesmy od 11.07 - HOTEL nowy bardzo fajny nad samym morzem. Polozenie 6+, Dwa baseny - nie ma tlomow. Do morza spacerkiem 10 minut dosc ostro w dol. Plaza kamienisto zwirowa duza ilosc jezowcow - radze zabrac obuwie do plywania w morzu. Istnieje mozliwosc pojechania busem na plaze piaszczysta. Jedzenie dobre, ale bez brawury - szwedzki stol. Jak cos potrzeba to poprosic obsluge - nigy nie odmowili. Generalnie jest OK. Mysle, ze fajne miejsce na spedzenie wakacji. IP: 94.69.165.214
|
#682 10:33, 13.07.2011
|
|
Gość |
Piszę pozytywne opinie na temat tego biura i nie jestem jego pracownikiem tylko zadowolona osoba która spędziła fajnie wakacje ;-) IP: 195.66.86.254
|
#683 11:52, 13.07.2011
|
|
Gość |
jasne - polecam zajrzec na strone 7 i 22 ta sama osoba pisala ze byla w innym miejscu. prosze zobaczeyc! ZBYSZEK, ONA24 I MILKA TO TA SAMA OSOBA Myslicie ze ludzie sa tacy glupi? bezczelne biuro aquamaris
IP: 178.73.49.19
|
#684 13:16, 13.07.2011
|
|
Użytkownik
|
MILKA z tego co przeczytałam była w malia resort a natomiast Mika była w tela beach , zbyszka i ona24 nie znalazłam tu na forum , NIE WPROWADZAJ ZAMENTU , to są różne niki!!! i różne ip. a może ktoś pisał z pracy , u znajomych albo na wczasach, nie przyszło ci to do głowy . jak jestes nie zadowolona ..milllka .... to opisz swój problem a nie czepiaj się różnych osób na forum, i bez urazy , może komuś się podobało i rówież ma prawo tu napisac . IP: 89.74.97.131
|
#685 20:18, 13.07.2011
|
|
Gość |
Witam ja wróciłem z Aeolis 11 Lipca według mnie rezydentka jest ok zajmowała sie nami cały czas była na dyżurach, ale wydaje mi sie że ona biedna też jest skołowana ma inne informacje od ludzi inne z biura a jeszcze inne od Greków. Po prostu bióro chce szybką kase zrbić i kantuje. Podobno te 40 euro za transport i transfer Grecy mówili że jest wliczone w koszt wczasów i byli żdziwieni że Aquamaris bierze je od ludzi, starała sie to wyjaśnić ale nie wiem jak to dalej poszło. Ja mam juz to za sobą i nigdy więcej, ale przynajmniej byłem z rodziną i fajnych ludzi poznałem. Acha nie wynajmujcie aut z biura Aquamaris, nie kupujcie wycieczek są dwa razy droższe i nic ciekawego. Lepiej wziąść auto i pojeździć itd. Pozdrawiam IP: 62.87.191.35
|
Dario
|
#686 08:07, 14.07.2011
|
Gość |
Colindria Mare - nie polecam! Aquamaris nigdy więcej. Wczoraj wróciłem. IP: 213.180.136.103
|
aga
|
#687 08:35, 14.07.2011
|
Gość |
ja też nie polecam tego biura oszuści i tyle chociaż z hotel ok tj. porto de sol IP: 83.230.97.151
|
Milka y
|
#688 10:12, 14.07.2011
|
Gość |
Tak byłam w Malia Resort i nie jestem żadnym pracownikiem po prostu jestem osobą młodą i może mniej wymagająca od innych ale ze mną na wycieczce było jeszcze 7 osób i im się tez podobało może mieliśmy po prostu szczęście że wszystko przebiegło zgodnie z umową dodam że wcześniej jeździłam z Ecco i też były zastrzeżenia a ceny były o wiele wyższe. Myślę że wszystko zależy też od nastawienia a widzę że sporo osób straszy nie potrzebnie innych . Życzę wam żeby wasz wyjazd też był udany :-) IP: 195.66.86.254
|
...
|
#689 12:48, 14.07.2011
|
Gość |
Wczoraj wrócialm. Kreta - hotel Minos Bay to najgorszy hotel w jakimkolwiek byłam . Biuro zapewnia 4* i all exlusive po czym na miejscu dowiadujemy się że to według greckiego standardu a nie europejskiego [nie dałabym więcej niż 1,5 *] i według nich jest to light exlusive czyli wyliczone jedzenie, napoje tylko podczas posiłków, PORAŻKA . W pokojach zamalowany farbą GRZYB i smród. Nigdy więcej awuamaris. IP: 83.4.251.162
|
Tunio
|
#690 13:09, 14.07.2011
|
Gość |
Do Dario Jak tam sytuacja w Colindria Mare. Prosze o blizszy opis, albo jakies fotki. IP: 95.51.50.82
|
mona
|
#691 16:04, 14.07.2011
|
Gość |
Czy był ktoś w talea beach na krecie?proszę o recenzje na co się nastawiać ,może jakieś foty ktoś wklei? IP: 88.208.106.223
|
mery
|
#692 16:14, 14.07.2011
|
Gość |
do "gość":-) możesz podać namiary na tą wypożyczalnie, koszt wynajmu i jak to jest z tymi dodatkowymi ubezpieczeniami przy wynajmie auta IP: 87.251.224.208
|
greg
|
#693 21:00, 14.07.2011
|
Gość |
Totalnie nie kompetentne biuro mające klientów głeboko w d.... , Zażądano od nas dopłaty paliwowej jak 6 dni przed wylotem nie zgodziliśmy sie to nam zagrożono że nas nie wpuszczą do samolotu !!, na umowie napisali nam OLD próbując to wyjasniać że nie chcemy w starej cz hotelu wmawiano nam że to śa 2 osoby dorosłe !!! a tak wogóle byliśmy na Krecie zakwaterowali nas totalnie rozwalonym hotelu i innym niż był na umowie rezydent uwaga na niego Marcin Ł. nie potrafiący nic załatwić , koordynatorka rezydentów nie odbierała wogóle telefonów gratulacje pani Sylwio !!! pozostawieni totalnie sami sobie , zero animacji, brak wody pod prysznicami, szczury na obiekcie, lot opóźniony z 17 na 3 rano !!! a biuro centralnie ma wszystkich w ... ludzie uważajcie wczesniej myślałem że na forach to troszke wszyscy koloryzują ale naprawde jak możecie zmieniajcie szybko biuro !!!! my teraz kierujemy sprawe do sądu bo inaczej sie nie da !!!! IP: 93.176.232.182
|
#694 21:45, 14.07.2011
|
|
Użytkownik
|
Witam piszę z Aeolis z grecji Sprawa wygląda tak: Jeżeli nikt nie był w opcji allincl to to co tu jest mu wystarcza (spotkałem takie opinie na miejscu) Hotel istotnie ładny , widoki piękne i na tym kończy się zgodność opisu z ofertą w rzeczywistości. Baseny malutkie , za mało leżaków do morza stromo na pewno nie 50m, bardzo stromo ,plaża kamienista w morzu mnóstwo jeżowców. Totalna dziura do sklepu 40 min piechotą w jedną stronę.Napoje w allinc tylko do 21:00 całkowity brak wody do picia brak drinków jedynie dwa rodzaje wina i bimber w beczółce do picia. Jedzenie bardzo dobre ale mały wybór bo cóż mogą zrobić jeżeli dostają 6E os/dzień od biura aquamaris I tak kucharz to magik że mamy co jeść, Brak ręczników na plażę i basen brak jakichkolwiek animacji jak pisali wcześniej w ofercie. Dzieci się nudzą nie ma kompletnie nic. W podziemiach ukryta jest sauna jakuzzi i siłownia ale nie dla chołoty z polski. Obsługa jest bardzo OK jak powiedziałem im że zapłaciłem za 4 osoby na tyg 2000E to zrobili takiiiie oczy. Kasę za imprezę w 75 % kradnie Aquamaris. Macie pytania to piszcie!!!!!!! Na wycieczki oraz powrót do polski który trwa w moim przypadku 13h nie dostaje się prowiantu ani wody. Niewiadomy czy następna rezydentka jak jej poprzednik nie ucieknie bo po dzisiejszej akcji z turystami rozpłkała się i uciekła z hotelu. Ludzie są rozgoryczeni załamani rozczarowani przynajmniej większość IP: 94.69.144.45
|
malgorzata
|
#695 22:36, 14.07.2011
|
Gość |
Zgadzam sie z przedmowca.tez wrocilam z wakacji w hotelu Aeolis i czegos podobnego w zyciu nie spotkalam.Jestem osoba skromna i potrafie zrozumiec rozne rzeczy,ale tego jak biuro AQAMARIS naciaga klijentow nijak nie potrafie.Dzwonilam po powrocie do biura w Biesku,ale szefowej nie udalo mi sie zlapac.Oburzenie moje skupilo sie na pracownicy moze niczemu nie winnej.Zagrozilam zlozeniem zbiorowej skargi(pewnie nie pierwszej).Moim zdaniem nie powinno to ujsc na sucho biuru AQAMRIS.Pozdrawiam wszystkich pokrzywdzonych przez to biuro i mimo wszystko zycze dobrych wakacji. IP: 78.9.2.26
|
EwaB511
|
#696 07:08, 15.07.2011
|
Gość |
Apropos HOTELU MALIA RESORT Dostalam odpowiedz na reklamacje...zenujace dno! Biuro dalo 100zł upustu na wakacje zimowe)))) Tyle ze ja nie chce miec juz nic wspolnego z ta firma! Odpowiedź na reklamację pisała jakaś niekompetentna osoba, ze słabym zasobem słów, brakiem stylistyki, estetyki-ale to mało ważne. Najgorsze jest to że brak rzeczowych uzasadnień i pomijanie najistotniejszych rzeczy, które zawarłam w reklamacji. Np. napisano mi że rzeczą naturalną jest to że z klimatyzacji do pokoju leje się woda a skraszanie lodu jest rzeczą niemożliwa bo pytali specjalisty)))) mają pecha bo akurat moja rodzina zajmuje się klimą i trochę mam pojęcie na ten temat... Insekty to podobno rzecz naturalna, bo to wchodzi przez otwarte okna (dodam ze okna sie nie otwieraly!!!!na to odpisali ze nie otwieraja sie dlatego bo jest klima!). Napisali tez ze jestem jedyna osoba ktora sklada reklamacje bo wszyscy pisali im listy z podziekowaniami! Oszutwo! mam kopie zbiorowej reklamacji, mam kontakt z ludzmi którzy składali reklamacje do biura! Restauracja zwana wiatą jest po to tak zrobiona, abys mógł się nacieszyc swiezym powietrzem i widokiem hotelu, morza....) ale jak pada no to wtedy cieplym letnim deszczem) Opcja all inclusive przeciez byla taka jak w katalogu-kolejne klamstwo! Duzo by opisywac-w kazdym razie, znow naklamali, odbili pileczke...No ale coz nie popuszcze! Sprawe bedzie trzeba kierowac do sądu! Odpisuja na reklamacje 29dni po złozeniu! Graja na zwloke...Jesli ktos chce informacje mail: ewa202@vp.pl IP: 95.50.11.114
|
Zuska
|
#697 13:46, 15.07.2011
|
Gość |
Czytam tutaj rozne komentarze,poniewaz ja rowniez mam wykupione wczasy na Krete z Aquamarisu. Ostatnio znajoma wrocila z Krety,ale jechala tam z Triady.Do zupelnie innej miejscowosci,której Aquamaris nie ma w ofercie. Z tego co opowiadala i to co czytam w powyzszych komentach wynika,ze taki maja standard w Grecji (nie mowimy o jakis b.drogich hotelach),czyli brak recznikow plazowych,czekanie w kolejce po napoje,brak dostepu do dystrybutorow z pitna woda,posilki w wyznaczonych godzinach,a w razie przyjscia pod koniec wyznaczonych godzin mozna juz zostac bez posiłku zupełnie. Lody tylko dla dzieci i to tez wyczekane w kolejkach. Na szczescie jestem w tej dobrej sytuacji,ze nie byłam jeszcze ani w Turcji ani w Egipcie (gdzie jak mowia all incl. to totalne obzarstwo bez granic) i nie mam porownania.Jesli chodzi o animacje,to tez byly tylko na papierze. Czyli wynika z tego,ze to nie tylko wina aquamarisu,co jest dla mnie malym,ale jednak pocieszeniem. IP: 83.18.121.222
|
#698 14:15, 15.07.2011
|
|
Użytkownik
|
Z całym szacunkiem dla ciebie, ale czy nie uważasz że płacąc za Allinc. niezależnie od kraju powinnaś to mieć a nie powrót do komuny(kolejki po wszystko)?? Koło hotelu Aoelis w Grecji jakieś 5km jest hotel (nazwy nie pamiętam) i ma 4* ,prawdziwe 4* wystarczy wejść i zobaczyć. Więc nie pisz takich rzeczy o różnorodności oferty ALL. Jeśli w hotelu są tylko polscy turyści to na 99% będzie to oferta oszukana(bardzo oszczędna wersja Allincl.) jeśli nie byłaś z innym biurem to z aguamaris bedzie Ci się podobać (oby) ale to co dotaniesz to bedzie 40% tego za co zapłaciłaś. Jeśli ktoś pisze o Aquamaris że był i jest OK to albo jest z Aquamaris albo w hotelu są goście innej narodowości. Aquamaris to banda złodzieji i oszustów!!!!!!!!!! Życzę udanych wakacji!!! IP: 94.69.144.45
|
synOchroniarzaAeolis
|
#699 20:45, 15.07.2011
|
Gość |
Mam pytanie czy dostajecie od Aquamaris faktury za wczasy? Bo ja już czekam długo i ni widu ni słychu... IP: 77.253.15.70
|
antek
|
#700 22:15, 15.07.2011
|
Gość |
Proszę o opinie na temat hotelu XENIA HELIOS w miejscowości Kokkini Hani jak i o samej miejscowości (wypożyczalnia aut, dobre tawerny?) Pozdrawiam życząc udanych urlopów.. IP: 80.238.64.12
|
Strona: « < ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie