» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... > »

Autor Treść
andrzej
Gość
czy ktoś wie coś z tym colindria mare ? ja lecę 20.07
czy wogóle tam ktoś leci w tym terminie?
IP: 91.123.176.135
ruda
Gość
:roll: czy ktoś był na rodos w hotelu loutanis ja lecę z katowic 27 07 z aqamaris tyle się naczytałam negatywnych opini o tym biurze że odechciało mi się całych wczasów
IP: 195.248.254.6
malwina
Gość
Ruda wróć do str.25 tam trochę opisałam jakby coś Cię jeszcze interesowało to Ci napiszę.
IP: 83.0.165.180
Użytkownik
sajmon napisał
mój hotel był nad samym morzem z piaszczystą plażą więc minibusa nie było,animacji nigdy w tym hotelu nie oferowali,wczasy zazwyczaj kupuję w ofercie first minute i czytam ofertę oraz sprawdzam hotel

tak masz rację pomyłka mi chodziło o aeolis na thassos - tam jest lipa aż się patrzy
IP: 89.228.65.38
bibi
Gość
andrzej napisał
czy ktoś wie coś z tym colindria mare ? ja lecę 20.07
czy wogóle tam ktoś leci w tym terminie?

ja lece 13.07 z katowic:)
IP: 178.37.40.49
Xarika
Gość
My już jesteśmy spakowani i jutro wytęskniony urlop :-) Do usłyszenia po powrocie!
IP: 87.99.103.223
jasiek
Gość
SAJMON to w takim razie bylismy w tym samym czasie w tym samym hotelu potwierdzam opinie sajmona hotel naprawde super jedzenie wg mnie dosc dobre ale bez rewelacji obsluga bardzo mila szczegolnie bulgareczka za barem przy posilkach pracuje polska Agnieszka mila dziewczyna mozecie ja pozdrowic bulgrake tez szczegolne pozdrowienia od natalii:) obsluga ze strony aquamaris naprawde na wysokim poziomie - takze moze komus zawsze cos przeszkadza ale udajacym sie na krete do hotelu aeolos zazdroszcze jak ktos chce zrezygnowac chetnie odkupie wczasy za rok napewno wybiore sie z aquamaris a stekajacym i narzekajacym radze przed zakupem poczytac umowe ze zrozumieniem sprawdzic na forach hotel i wtedy wybierac oferte - na lotnisku w pyrzowicach przy odbiorze bagazy stala kolo mnie taka kobitka i tak narzekala ze z tym biurem juz nigdy wiecej itd pytam sie co mieli nie tak ze tak sie narzeka jej odpowiedz mnie powalila stwierdziala ze bylo za goraco tyle na temat
IP: 88.199.138.106
gregos
Gość
hej ruda, ja również tam lecę na dwa tygodnie z rodzinką 2+2, skąd jesteś? my z żor
malwina widzę że obserwujesz to forum, napisz proszę jeszcze czy takie rzeczy jak lody i napoje dla dzieci są dostępne non stop, czy je wydzielają w jakiś godzinach?
IP: 89.174.227.95
EwaB511
Gość
oceniacz.pl/biuro-podrozy/aquamaris/opinie
oceniacz.pl/hotel/12692/malia-resort/opinie

a to przydatne opinie dla osób zastanawiających się nad wyborem biura podróży, albo hotelu oferowanego przez biuro aquamaris. Polecam spojrzec na rankingi-na ktorym miejscu znajduje się biuro oraz hotel w Grecji. No cóż nie muszę dodawac iż fatalnie wypadają na tle innych. Ludzie jest gro biur które za tą samą cenę zaoferują wam lepszy urlop!
IP: 95.50.11.114
ruda
Gość
do gregos ja jestem z tychów i też lecę z rodziną2+2 podobno ma jechać autobus który zbiera ludzi i dowozi na lotnisko czy coś ci wiadomo na ten temat
gregos
Gość
nie wiem nic o autobusie, ja jadę autem i zostawie go gdzieś przy lotnisku, wy też daleko nie macie....
gregos
Gość
moje szkraby mają 9 i 7 lat, a twoje?
ruda
Gość
a moje trochę starsze bo 10 i12
gregos
Gość
lecicie sami ?
Envie
Gość
oto część old w Blue Star and Sea
www.voila.pl/194/5oxjm/?1
www.voila.pl/197/k2bkb/?1
www.voila.pl/200/d2hqg/?1
www.voila.pl/201/lm81e/?1
a to zdjęcia z tej nowej wypasionej :)
pokój rodzinny 2x2 m2 www.voila.pl/203/pkxos/?1
www.voila.pl/210/orbba/?1
mieści się łóżko i łóżeczko dla dziecka, szafka nocna też, druga musiała stać na balkoniku
łazienka 0,5x0,5 - www.voila.pl/205/z1s1n/?1
my mając w umowie zapłaciliśmy za to ( 4*!!!) 1600 z kawałkiem ale dziś na www.aquamaris.pl jest w cenie ponad 2000!!! nie dajcie się nabić w butelkę!!!
IP: 85.193.223.21
Jula
Gość
Do Envie: A łóżeczko dostaliście w hotelu?
IP: 79.191.253.9
ANETA
Gość
Nie miałeś skarg na OK SERVICES? nie wierze... Co za ściema. Pewnie tą opinię napisała sama właścicielka biura. LUDZIE NIGDZIE NIE WYJEZDZAJCIE Z TA FIRMA! NIGDY I NIGDZIE. TO JEST CHLAM NAD CHLAMY. POCZYTAJCIE OPINIE O TYM BIURZE. STANOWCZO ODRADZAM CHYBA ZE KTOS MA SILNE NERWY.

domi napisał
Agent ich polecał bo ma kase z tego, kto da mu więcej prowizji tego sprzedaje

Bzdura, jako agent nigdy nie polecam czegoś co może okazać się niewypałem, zależy mi na tym aby klienci do mnie wracali.

Co do Aquamaris, również ich sprzedaję. Sprawdziłam hotele, które oferują i se w porządku. Od wielu lat współpracuję z OK services i nie miałam skarg na jakość ich usług.

Zresztą czasem nowe biura bardziej się starają niż staży wyjadacze, którzy jadą na opinii.
IP: 178.73.49.19
ruda
Gość
lecimy też ze znajomymi 2+2
WINTON
Gość
hej,
tu możecie zobaczyć fotki hotelu AEOLIS na THASSOS.

www.booking-thassos.com/en/Astris/Hotel/Aeolis-hotel/Details.html
IP: 89.167.39.21
damian
Gość
wkrótce wylatuję z rodziną na Korfu do Angela Beach. Był tam już ktoś w tym roku ? Proszę o kilka słów.
IP: 89.74.32.146
zawiedziona
Gość
melakela napisał
w lipcu lecę z rodzinka do minos bay, czy ktoś tam byL

Niestety,był. Rzeczywistość rozmija się z ofertą katalogową:jedzenie wydzielane,opcja all to raczej śniadanie-obiad-kolacja,okolica hotelu głośna:bliskość lotniska,ruchliwa ulica i motorynki bez tłumnika,bliska budowa apartamentowca.W okolicy dwie tawerny i 3 sklepy.plaża nie za czysta.Zdecydowanie nie polecam :(
IP: 194.117.241.146
Envie
Gość
Jula napisał
Do Envie: A łóżeczko dostaliście w hotelu?
tak - to było nowiutkie
IP: 83.9.105.103
mery
Gość
Możecie dać znać jak wyląda sprawa z rezeydentem na Thassos (aeolis hotel) Pozdrawiam
IP: 87.251.224.208
werka0103
Gość
Hej! 16.08 lecę z Aguamaris do Bułgarii a konkretnie do Słonecznego Brzegu - hotel Bajkal! Może ktoś był? Albo ma coś do powiedzenia na ten temat??
Z góry dziękuję!
IP: 83.10.254.216
malwina
Gość
Do Gregos.śledzę to forrum bo jestem ciekawa jak sprawa wygląda w innych hotelach z tego biura,ale jak widzę to wszędzie jest tak samo.Jako,że byliśmy z małymi dziećmi to zależało nam na animacjach których oczywiscie nie było,a pani z biura zapewniała nas,że będa .Placu zabaw tez nie było dwie rozlatujące się huśtawki i jeden konik.Co do przekąsek to po śniadaniu nie wiem czy coś było bo jeżdziliśmy na plażę, po obiedzie czasem były jakieś lody,dawali po 1 gałce nawet nie warto było stać w kolejce czasem były jakieś kawałki pizzy,o cieście zapomnij.Z owoców to był nieraz arbuz nieraz melon ale tylko przy obiedzie.Napoje były dostępne przez cały dzień tylko była jedna kolejka za colą i piwem a pani w barze tylko jedna.Do śniadania często brakowało kawy,jak przywieżli kawę to znowu kubków nie było.Tak więc najlepiej wziążć ze sobą jakiś czajniczek lub grzałkę i zrobić sobie samemu.Staraliśmy się jak najmniej przebywać w hotelu.Na zakupy chodziliśmy do marketu Zeus,tam było najtaniej.Ceny to mnie więcej 1 zł=1 euro.Piwo w sklepie 1,40 w tawernie 2 euro ,frappe 2e, lody w sklepie 1,50-2e.Kebab 2e.Tak więc ceny w sklepie niewiele różniły sie od cen w tawernach.Na plaży nie ma żadnego sklepu więc najlepiej zabrać picie ze sobą.Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
IP: 83.0.165.180

Strona: « < ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij