» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » millenium travel, był ktoś z nimi???

millenium travel, był ktoś z nimi???

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Autor Treść
Felidae
Gość
Sindbad na swoje stronie podaje, że każdy z ich autokarów je ma. :)
"Gniazdka elektryczne
Każdy autokar posiada dostęp do prądu. Jeśli zamierzasz korzystac z gnizadka zgłoś się do kierowcy, który skieruje Cię do konkretnego miejsca."
IP: 5.226.118.130
Darko
Gość
No i po urlopie... może jakieś pytania odnośnie BG? :)
IP: 83.28.255.223
Katarzyna
Gość
Witam, jedziemy do Albani autokarem z Katowic czy jest może gdzieś w pobliżu parking strzeżony chcielibyśmy zostawić tam samochód.
IP: 5.172.252.91
Tom
Gość
Ja też jadę z katowic i już sprawdzałem jest obok pks cena około 170 wieczorem dam nr tel jestem w pracy
IP: 94.254.133.94
Katarzyna
Gość
Super dziękuję
IP: 5.172.252.91
Magda
Gość
Ja też jadę z Katowic i zostawiam samochód na parkingu na ul. Słonecznej 74, 70 zł za 2 tygodnie.
IP: 83.14.140.101
Felidae
Gość
Na Olimpijskiej jest parking za stówkę na dwa tygodnie :) Ciut bliżej, można na piechotkę podejść
IP: 5.226.118.130
Darko
Gość
Indywidualnych gniazdek (jak np. w Polskim Busie) w Sindbadzie nie ma. Ale z podładowaniem komórek nie ma problemu. Jest gniazdko w okolicach kierowcy.
Gość
Gość
A jak tam z atrakcjami wodnymi i nie tylko? :)
IP: 83.30.11.40
Katarzyna
Gość
Witam mam pytanie odnośnie pieniędzy czy w sarandzie wybiorę w bankomacie czy lepiej euro mieć?
IP: 5.172.252.61
saszka1
Gość
Ja nie wybierałem miałem euro ale jak idziesz w stronę poczty mniej więcej w połowie promenady -napewno znajdziesz ! jest fajny kantor i gość dużo mówi po polsku nie oszukuje jak widzi obcokrajowca jak w Sł.Brzegu
IP: 31.134.58.100
Darko
Gość
Byłem w Słonecznym Brzegu 3 razy i nikt mnie nie oszukał w kantorze...
Użytkownik
jeżeli jedziesz do hotelu Palma w Sarandzie, to obok hotelu w niskim pawilonie jakiegoś biura podrózy,/zanik pamięcii, wiek , niestety/jest kantor , w którym ja wymieniałam po 20-30 Euro.Z
Katarzyna napisał
Witam mam pytanie odnośnie pieniędzy czy w sarandzie wybiorę w bankomacie czy lepiej euro mieć?
IP: 91.226.50.130
Paweł
Gość
Ja już we wtorek będę a Albani. Już nie mogę się doczekać:) Jakoś trochę zamarło to forum. Może jakieś relacje i porady tych którzy już po wakacjach? Może ktoś leci z Katowic we wtorek 21.07 do Murati? Czekam na info - razem raźniej:) Pozdrawiam
IP: 83.30.49.40
krzycholu
Gość
Tak, to prawda forum trochę uśpione. Widocznie jest tak dobrze ze nikt sie nie żali ale czemu znowu nikt nie chwali..... :-) ?
Też bedziemy w Murati za trzy tygodnie i jestem ciekawy świeżych newsów więc liczę na Ciebie.
Pozdro :-)
IP: 188.146.178.107
mariuszok
Gość
My wyjezdzamy do Muratiego 25 lipca autokarem
IP: 185.28.250.1
vigor
Gość
BYLIŚMY W ZESZŁYM ROKU Z BIUREM W GRECJI WSZYSTKO BYŁO OK I POLECAM WYJAZD
IP: 46.238.200.137
MM2015
Gość
Byłam w tym roku z MT w Murati sam pobyt godny polecenia - urokliwe miejsce, przyjaźni ludzie. Podróż choć bardzo męczącą ogólnie ok - Sindbad spisał na duży plus. Wakacje zaliczam do bardzo udanych i mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się wrócić do Albanii. Mam jednak pewne uwagi organizacyjne, tj. odprawa z biurem - masakra umawiali się na odprawę tydzień przed wyjazdem oczywiście była obsuwa na każde moje zapytanie kiedy będzie karta pokładowa itp dostawałam informacje "NIEBAWEM", miejsce w autokarze miały być zarezerwowane o co prosiłam przy rezerwacji w listopadzie okazało się, jak przekazała mi to obsługa biura MT - "kto pierwszy ten lepszy":( i musiałam rezerwować 4 dni przed wyjazdem. Druga kwestia to wycieczki fakultatywne jak ktoś miał swój przewodnik, dużo poczytał to wiedział co zwiedza, na Rezydenta (P. Agnieszka) nie mieliśmy co liczyć :( Jak ktoś potrzebuje jakiś informacji odnośnie pobytu - proszę piszcie na forum chętnie się podzielę :)
IP: 89.76.227.108
Joanna
Gość
Ja również witam po powrocie z Ksamil/Murati. Bardzo udane wakacje! Hotel i organizacja na plus. Minus dla millenium za pokój inny niż w ofercie, plus dla rezydentki za interwencję i pomoc. Autokar wygodny, miejsca takie, jakie rezerwowałam w lutym. My mieliśmy szczęście i obyło się bez dłuższego stania na granicach. Ktoś pytał o bankomaty : są zarówno w Sarandzie jak i w Ksamilu, część pięniędzy wymieniałam z euro, część brałam z bankomatu, kantorów dużo, nie ma problemu z gotówką. Po naoglądaniu się zdjęć z Ksamilu w internecie, pierwsze wrażenie na miejscu takie sobie. Ale można przywyknąć do wszechobecnej szpetoty niedokończonych, walących się budów. Sorry, taki mają klimat ;) Plaże małe i zatłoczone, ale urokliwe i różnorodne.Morze ciepłe i czyste. Widok z okna hotelu cudny (poza pierwszym planem, patrz wyżej), ale wieczorem straszny hałas. Mieszają się dźwięki z dyskotek, wesołego miasteczka itp. To przeszkadzało mi najbardziej. Spodziewałam się jednak mniejszej i cichszej miejscowości, rzeczywistość jest inna. Więcej minusów raczej nie ma, plusów dużo. Warto pojechać :) . Jeśli ktoś ma pytania, to służę informacją
IP: 91.192.2.200
Millennium Travel
Gość
Dzień dobry,

miejsca w autokarze na turnusy lipcowe i kolejne są od razu wybierane przez Klientów w czasie dokonywania rezerwacji. Nie ma więc możliwości, aby przy odprawie Klient nie miał rezerwacji miejsc, której dokonał wcześniej. Taka sytuacja mogła mieć miejsce jedynie przy turnusach czerwcowych, jednak bardzo prosimy Panią o podanie numeru rezerwacji lub skontaktowanie się w tym celu z naszą infolinią, abyśmy mogli wyjaśnić zaistniałą sytuację i przeprosić za niedogodności.

Millennium Travel dokłada bowiem największej staranności, aby zarówno proces rezerwacji, jak i sam wyjazd był jak najbardziej komfortowy dla naszych Klientów.

Jeżeli chodzi o odprawę, to nasz dział administracji pracuje w sezonie na 200% swojej mocy, jednak z uwagi na ogromną liczbę Klientów, może się zdarzyć, że odprawa przyjdzie na kilka dni przez wyjazdem. Niemniej zawsze jest to na tyle wcześnie, aby Klient na spokojnie mógł dokonać odprawy.

W przypadku sytuacji z rezydentem pragniemy przypomnieć, że nie jest on przewodnikiem na wycieczkach fakultatywnych. Wycieczki te organizowane są przez zewnętrznego kontrahenta, który zapewnia usługi przewodnika anglojęzycznego. Rezydent może służyć jedynie tłumaczeniem.

pozdrawiamy
Zespół Millennium Travel

MM2015 napisał
Byłam w tym roku z MT w Murati sam pobyt godny polecenia - urokliwe miejsce, przyjaźni ludzie. Podróż choć bardzo męczącą ogólnie ok - Sindbad spisał na duży plus. Wakacje zaliczam do bardzo udanych i mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się wrócić do Albanii. Mam jednak pewne uwagi organizacyjne, tj. odprawa z biurem - masakra umawiali się na odprawę tydzień przed wyjazdem oczywiście była obsuwa na każde moje zapytanie kiedy będzie karta pokładowa itp dostawałam informacje "NIEBAWEM", miejsce w autokarze miały być zarezerwowane o co prosiłam przy rezerwacji w listopadzie okazało się, jak przekazała mi to obsługa biura MT - "kto pierwszy ten lepszy":( i musiałam rezerwować 4 dni przed wyjazdem. Druga kwestia to wycieczki fakultatywne jak ktoś miał swój przewodnik, dużo poczytał to wiedział co zwiedza, na Rezydenta (P. Agnieszka) nie mieliśmy co liczyć :( Jak ktoś potrzebuje jakiś informacji odnośnie pobytu - proszę piszcie na forum chętnie się podzielę :)
IP: 78.8.123.39
Millennium Travel
Gość
Dzień dobry Pani Joanno,

niestety uwagi naszego Konsultanta dotyczące osobnych łóżek przy Pani rezerwacji nie zostały należycie odczytane/zinterpretowane przez Hotel. Na szczęście po szybkiej interwencji Rezydenta i Konsultanta wszystko udało się rozwiązać. Niestety na to, co się dzieje poza hotelem nie mamy wpływu.

Dziękujemy za Pani opinię i cieszymy się, że miło wspomina Pani wakacje z Millennium Travel

Pozdrawiamy
Zespół Millennium Travel

Joanna napisał
Ja również witam po powrocie z Ksamil/Murati. Bardzo udane wakacje! Hotel i organizacja na plus. Minus dla millenium za pokój inny niż w ofercie, plus dla rezydentki za interwencję i pomoc. Autokar wygodny, miejsca takie, jakie rezerwowałam w lutym. My mieliśmy szczęście i obyło się bez dłuższego stania na granicach. Ktoś pytał o bankomaty : są zarówno w Sarandzie jak i w Ksamilu, część pięniędzy wymieniałam z euro, część brałam z bankomatu, kantorów dużo, nie ma problemu z gotówką. Po naoglądaniu się zdjęć z Ksamilu w internecie, pierwsze wrażenie na miejscu takie sobie. Ale można przywyknąć do wszechobecnej szpetoty niedokończonych, walących się budów. Sorry, taki mają klimat ;) Plaże małe i zatłoczone, ale urokliwe i różnorodne.Morze ciepłe i czyste. Widok z okna hotelu cudny (poza pierwszym planem, patrz wyżej), ale wieczorem straszny hałas. Mieszają się dźwięki z dyskotek, wesołego miasteczka itp. To przeszkadzało mi najbardziej. Spodziewałam się jednak mniejszej i cichszej miejscowości, rzeczywistość jest inna. Więcej minusów raczej nie ma, plusów dużo. Warto pojechać :) . Jeśli ktoś ma pytania, to służę informacją
IP: 78.8.123.39
Joanna
Gość
Szanowne Millenium Travel! Liczba łóżek 1 lub 2 nie jest kwestią interpretacji, bo to nie sonet czy poemat. To matematyka na poziomie trzylatka. A łóżko polowe nie jest tym za co zapłaciłam,czyż nie? Mam nauczkę i wyciągnęłam z niej wnioski na przyszłość.
IP: 91.192.2.200
MM2015
Gość
Witam,

Jeśli chodzi o kwestie odprawy przed wyjazdem to są moje uwagi i odczucia. Jechaliśmy "nietypową" ilością osób i bardzo nam zależało na rezerwacji miejsc w autokarze (co wielokrotnie zgłaszałam Państwu w kontakcie przed wyjazdem). Wiedziałam, że turnusy kolejne miały już ją zrealizowana w trakcie dokonywania u Państwa zakupu wczasów stąd mój podwójny stres. Na szczęście wszystko się udało i mam nadzieje że wyciągniemy z tego pozytywne wnioski.

Jeśli chodzi o temat wyjazdów fakultatywnych to w takim razie powinniście trochę "przycisnąć" zewnętrznego kontrahenta, gdyż z zeszłorocznych relacji znajomych można tak zorganizować, że są opowiadane ciekawostki o miejscach, które zwiedzajmy, niestety u nas ograniczało się do wysadzenia nas dostaliśmy czas np 30 min i zbiórka przy samochodzie - także pozostało sporo niedosytu. Liczyliśmy trochę na wsparcie Rezydentki ale skoro to nie jej rola.... :(

Te mankamenty nie zmieniają faktu, że ogólnie oceniam wyjazd bardzo pozytywnie i mam nadzieję z Państwem powrócić jeszcze do Albanii. :)

[quote=Millennium Travel]
Dzień dobry,

miejsca w autokarze na turnusy lipcowe i kolejne są od razu wybierane przez Klientów w czasie dokonywania rezerwacji. Nie ma więc możliwości, aby przy odprawie Klient nie miał rezerwacji miejsc, której dokonał wcześniej. Taka sytuacja mogła mieć miejsce jedynie przy turnusach czerwcowych, jednak bardzo prosimy Panią o podanie numeru rezerwacji lub skontaktowanie się w tym celu z naszą infolinią, abyśmy mogli wyjaśnić zaistniałą sytuację i przeprosić za niedogodności.

Millennium Travel dokłada bowiem największej staranności, aby zarówno proces rezerwacji, jak i sam wyjazd był jak najbardziej komfortowy dla naszych Klientów.

Jeżeli chodzi o odprawę, to nasz dział administracji pracuje w sezonie na 200% swojej mocy, jednak z uwagi na ogromną liczbę Klientów, może się zdarzyć, że odprawa przyjdzie na kilka dni przez wyjazdem. Niemniej zawsze jest to na tyle wcześnie, aby Klient na spokojnie mógł dokonać odprawy.

W przypadku sytuacji z rezydentem pragniemy przypomnieć, że nie jest on przewodnikiem na wycieczkach fakultatywnych. Wycieczki te organizowane są przez zewnętrznego kontrahenta, który zapewnia usługi przewodnika anglojęzycznego. Rezydent może służyć jedynie tłumaczeniem.

pozdrawiamy
Zespół Millennium Travel[/quote=Millennium Travel]
IP: 89.76.227.108
Użytkownik
wybieram sie do Hiszpanii we wrześniu.Odprawa, wraz z rezerwacją miejsc w autokarze ma być na tydzień przed wyjazdem,.Mam nadzieje. że wszystko pójdzie sprawnie. W 2014 r. byłam w Albanii i było OK. W przyszłym roku znów planuję Albanię...miłych pobytów urlopowych...
Użytkownik
czy ktoś jedzie do Hiszpanii autokarem do Hiszpanii od 6 września? :)

Strona: « < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... > »

Forum turystyczne » millenium travel, był ktoś z nimi???

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij