» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » Grecja » Grecja, Olimpic Beach.

Grecja, Olimpic Beach.

Wakacje w Olimpic Beach Opinie Olimpic Beach

Strona: « < ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... > »

Autor Treść
Ewa
Gość
Hotel Victoria
IP: 83.14.240.34
mmm
Gość
Natalia napisał
Co do wycieczki na skiathos to faktycznie muszę się zgodzić z Krzysiem. Podobno miało się lać ouzo, metaxa, na statku miała być zabawa, tańczenie zorby, a nic z tego nie było. Jedyną atrakcją było zrobienie sobie zdjęcia z kapitanem który ponoć grał w Mamma Mia. Faktycznie podróż głownie polegała na tym że się siedziało w autobusie. Jasne, wycieczka mogła być o wiele lepiej zaplanowana. Mówiąc już o samym skiathos to bardzo piękna wyspa, wąskie uliczki i czuć klimat, choć sama plaża nieco mnie rozczarowała z powodu syfu jaki zostawiają za sobą turyści i baaardzo dużej ilości igiełek drzewnych na piasku, które nie sprzyjały w plażowaniu. Woda natomiast przezroczysta

Byłam w OB w 2011r w sierpniu oraz 2009r. i byłam na wycieczkach (dwa razy) Skiathos, meteory, Olimp, wieczór grecki.
Faktycznie jak była wycieczka na Skiathos nie popłyneliśmy na jedną wyspę Lalarie( czy jakoś tak się to pisze) tanców, też nie było (w 2011r.)
zaś jak byłam w 2009 To byłam i na Lalari, Skiathos, Kunakuaries, na statku wszyscy się świetnie bawili , tanczyli zorbe, robili zdjecia, pili i jedli. Więc nie jest to wina rezydentów tylko grupy ..Jezeli grupa nie jest zgrana nie bedzie dobres zabawy . Proste
IP: 81.190.83.202
Martyna
Gość
Hej, jedzie ktoś w tym roku na oczątku września na paralie albo na olimpic beatch?:))
IP: 31.60.173.72
Beata
Gość
11 września wybieram się z narzeczonym do Olimpic Beach - hotel Varonos , może ktoś zna to miejsce?
IP: 83.18.80.18
anula
Gość
witam, 25 sierpina jade do olimpic beach z chłopakiem wracamy 7 września i opowiemy jak było, jeśli ktoś jedzie w tym czasie to piszcie prosze mozemy sie spotkac na miejscu a zawsze to raźniej :) moje gg: 313818
IP: 37.31.115.129
anula
Gość
jeśli ktoś wie jakie są ceny wycieczek piszcie prosze.... pozdrawiam
IP: 37.31.115.129
Administrator
anula napisał
jeśli ktoś wie jakie są ceny wycieczek piszcie prosze.... pozdrawiam

Proszę bardzo:
http://www.travelway.pl/wakacje/Riwiera-Olimpijska_Olimpic-Beach,1-42;43,2-46,10-1,11-5,1.html
IP: 83.30.253.7
anula
Gość
ps: wycieczek na Skiathos, meteory, Olimp, wieczór grecki.
IP: 188.146.55.107
Administrator
anula napisał
ps: wycieczek na Skiathos, meteory, Olimp, wieczór grecki.

Wycieczki fakultatywne to tutaj prezentujemy informacyjnie wraz z orientacyjnymi cenami:
http://www.travelway.pl/wycieczki_fakultatywne/Grecja_Riwiera_Olimpijska.html
IP: 83.29.160.12
gość
Gość
Super miejsce ,pogoda do 20-go wrzesnia gwarantowana.
IP: 178.235.29.113
marusia
Gość
my jedziemy 18 sierpnia z katowic wybiera sie ktos z nami ???????
IP: 46.204.81.31
Użytkownik
Olimpic Beach to bardzo atrakcyjne miejsce. Serdecznie polecam ! Apartamentowiec sofia to ciekawe miejsce na nocleg.
Pozdrawiam.
IP: 80.53.109.109
Beata
Gość
Może ktoś jedzie do Olimpic Beach w czerwcu 2012? My wyjeżdżamy 16 czerwca i już nie mogę się doczekać :) Piszcie :) :) DO APARTHOTELU SEAVIVEW jedziemy :)
Pozdrawiam
IP: 83.142.203.210
marusia
Gość
do beaty, hej a z jakiego biura jedziecie
IP: 46.204.55.189
Beata
Gość
DO Marusia

Jedziemy z Ok Servises z Łodzi wyjazd :)
DamiaS
Gość
Beata a czy jeździłaś już wcześniej z OK Services? wybieram się na początku września i nie mogę się zdecydować między Gandalfem a właśnie OK Services....macie jakieś opinie o tych biurach?
IP: 217.153.148.134
Petro
Gość
marusia napisał
my jedziemy 18 sierpnia z katowic wybiera sie ktos z nami ???????
IP: 159.205.51.11
Petro
Gość
Lecimy tam 16 sierpnia po raz 9 samolotem z Berlina do Salonik. Najlepsza sprawa. Ale nasz syn jest teraz po raz drugi z OKServis. Są zadowoleni i jutro właśnie już wracają do domu. Polecam to biuro. Są uczciwi. A jeśli jedziecie tam 18.08. to polecam spotkania polskich wczasowiczów w Tavernie u Statisa k. kościoła lub u Aleka w tawernie TO Hagiati k. sklepu z futrami - Ela Lewter. To są wspaniali ludzie a wiem co piszę. A sami sobie wynajmujemy apartamenty u Wasilisa na ul. Athinas. Najlepszy sposób na udane wakacje.
IP: 159.205.51.11
Beata
Gość
Do DAMIAS

Pierwszy raz jedziemy z OK SERVICES, ale słyszeliśmy w biurze gdzie wykupiliśmy wczasy że jeśli chodzi o Grecję to oni się specjalizują w tej części Europy, również mieliśmy dylemat między Gandalfem a nimi, ale zdecydowaliśmy się tam. Z Gandalfem byliśmy w Czarnogórze w tamtym roku i było na prawdę fajnie, super autokar i miła atmosfera. Mamy nadzieje że teraz też będzie spokojny przejazd i miła atmosfera choć w sumie atmosfera zależy od towarzystwa... My wybieramy się we dwoje, ale mamy nadzieje że kogoś fajnego się pozna...
Na temat wyprawy z OK Services mogę się wypowiedzieć dopiero po powrocie czyli na koniec czerwca... Powodzenia w wyborze :) ;)
marusia
Gość
spotkanie w tawernie bardzo chętnie, a możesz prosze powiedzieć mi czy na miejscu jest biuro podróży w którym możemy porozumieć sie w języku polskim i czy lepiej brac wycieczki fakultatywne ze swojego biura czy na miejscu????
IP: 46.205.99.197
PETRO
Gość
Jest tam kilka biur w których są polskie rezydentki. Lepiej załatwiać wycieczki przez nich, jest taniej i lepiej. Biuro Stefanidis czy Mita Travel są do tego najlepsze. A Kasia z Mity biła w ub. roku rekordy popularności. Była bardzo miła i piękna. Jorgo od rowerów wodnych już urzęduje na plaży i rozdziela zaproszenia na dyskotekę w centrum Olimpicu. Wiem bo syn wczoraj już wrócił, ale nie był specjalnie zadowolony z rezydentki OKServis. Dobrze, że umiał tam sobie sam radzić , bo kiedyś pracował u Statisa w Tawernie. Do zobaczenia w sierpniu. :D :D 8)
IP: 83.25.90.92
marusia
Gość
bardzo dziekuje za wszelkie informacje z pewnoscia bardzo nam pani pomogła, pozdrawiamy i do zobaczenia
IP: 37.30.71.97
anias
Gość
hej mam pytanie odnośnie Olimpic Beach a dokładniej hotelu victoria i biura podróży Victoria trawle w Katowicach bądź Rybniku czy ktoś może był juz z tego biura w GRecji. Jadę pierwszy raz i nie wiem czy mam wykupić wyżywienie cena 100 zl sniadanie, 200 obiadokolacja czy samemu przygotowywać posiłki?
proszę doradźcie coś
IP: 89.77.111.53
gosia
Gość
anias napisał
hej mam pytanie odnośnie Olimpic Beach a dokładniej hotelu victoria i biura podróży Victoria trawle w Katowicach bądź Rybniku czy ktoś może był juz z tego biura w GRecji. Jadę pierwszy raz i nie wiem czy mam wykupić wyżywienie cena 100 zl sniadanie, 200 obiadokolacja czy samemu przygotowywać posiłki?
proszę doradźcie coś

co do samego hotelu nie moge sie wypowiedziec ale byliśmy z Viktoria travel rybnik w 2009 roku i z tego co opowiadali ludzie mieszkający w VICTORI to raczej lepiej było sie samemu żywić no niestety nie było wyboru co chcesz jesc tylko to co w danym dniu było zaplanowane..... My jechalismy na apartamenty i bylismy bardzo zadowoleji a jechalismy z 20 miesiecznym dzieckiem i nie bylo żadnych problemów jak w trakcie jazdy tak i na miejscu:) Kierowcy z BOMATUR-a bardzo wyrozumiali i mili
IP: 188.0.32.21
kinsas
Gość
właśnie wróciłam z jolandy 3 pokoje od frontu do zamieszkania ja miałam na parterze, karaluchy stęchlizna nory ,ostrzegam przed biurem aqamaris oszukują , kupiłam sea viev 3* na miejscu dostaliśmy jolandę chyba 1/2*
IP: 83.29.62.98

Strona: « < ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... > »

Forum turystyczne » Grecja » Grecja, Olimpic Beach.

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij