» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... > »

Autor Treść
Xarika
Gość
Witam po powrocie z Thassos! Wyspa jest przepiękna :-), urlop bardzo udany, jesteśmy strasznie zadowoleni z wyjazdu, wszystko przebiegło sprawnie, nie mamy żadnych zastrzeżeń :-) Szkoda tylko, że ten piękny czas już się skończył.Objechaliśmy całą wyspę samochodem-rewelacja, widoki przecudne :-)
Aha, nie byliśmy w Astris w Aeolis ale wracaliśmy z ludźmi stamtąd i Ci z którymi rozmawialiśmy byli zadowoleni :-) Dlatego nie martwcie się, wszystko będzie ok.
Idę spać jutro pochwalę się zdjęciami z wyspy ;-)
IP: 87.99.103.223
Użytkownik
DO Nabity w butelkę- kolego czy odzyskałeś całą kasę z zaliczki i jak to ci się udało? Bo mi mają oddac tylko 500 zł, a resztę potrącili i w tym wypadku czy jest szansa od nich wszystko wyrwac.
IP: 83.17.158.146
kibic
Gość
Czytajc ten blog i sledzac sytuacje w hotelu to mam wrazenie ze od dwoch tygodni to turnus prawnikow.
Szkoda tylko, ze pani prawdziwa prawniczka z aquamaris wyjechala dzis rano.
IP: 188.33.174.4
Karinka
Gość
chris napisał
DO Nabity w butelkę- kolego czy odzyskałeś całą kasę z zaliczki i jak to ci się udało? Bo mi mają oddac tylko 500 zł, a resztę potrącili i w tym wypadku czy jest szansa od nich wszystko wyrwac.

Myślę, że gdyby nabity w butelkę odzyskał pieniądze to poprzestałby na jednym negatywnym poście. Ewidentnie widać, że jest wściekły i obraża ludzi na tym forum. Skoro zna jakieś szczegóły dotyczące najbliższych dniu to dlaczego się nimi nie podzieli... każdy normalny człowiek by tak właśnie zrobił.
IP: 91.123.176.135
kibic
Gość
Podajcie mi nr pokoju freda, zaniose mu jutro sniadanie do lozka ( arbuza z bimbrem )
IP: 188.33.174.4
maciek
Gość
witam,

wrócił ktos ostatnio z hotelu Elwira w Rawdzie i moze sie podzielic spostrzeżeniami?
Ja wylatuję 22 lipca...
IP: 83.26.137.139
JUŻzaDWAdni
Gość
Tam jest zawsze SŁOŃCE!
Tropikalna Zima 2011/2012

Już za dwa dni rozpoczynamy sprzedaż przedkatalogową z oferty
nowego katalogu "TROPIKALNA ZIMA 2011/2011"

Wiele dodatkowych atrakcji i prezentów.
IP: 77.254.159.89
Artez
Gość
Colindria Mare Sisi Kreta d 13.03 Witam Jesteśmy tu już prawie tydzień ,oferowana oferta 4 gwiazdki all inclusive to fikcja .Hotel to była pracownicza noclegownia,przez pierwsze dni była zimna woda,brakuje napoii,jedzenie to pasza dla zwierząt,jak się za późno przyjdzie to niestety trzeba samemu dokupić jedzenie,napoji brakuje,alkohol jak pisało w ofercie miał być w kilku rodzajach,ale niestety rodzaje są ale butelek ,wszystko w środku to przelewany z plastików bimber,jedna z pań wczasowiczek widziała jak przelewają bimber z plastików,brak ogólnie wszystkiego. Jedyne gwiazdki w tym hotelu to polki na plaży.Po powrocie reklamacja o odszkodowanie !!!!!!!!!Nigdy więcej aquamaris OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP: 83.235.176.20
Zet.
Gość
To się już robi nudne. A czemu komuś nie mogą się podobać wakacje ? Jak już się komuś podobają, to od razu sługus Aquamaris?
Niepoważni jesteście.
Ja co prawda wylatuje dopiero jutro i zobaczymy jak będzie. I co ? Jak mi się spodoba to też jestem z Aquamaris ?
No dzieci normalnie.... :)
IP: 81.190.232.43
lolo
Gość
Znaczy ci, którym sie nie podoba to sługusy konkurencji np. itaki, triady lub innych biur?
IP: 89.108.195.0
Użytkownik
no właśnie ja juz dawno usłyszałam tu na forum że jestem z aquamarisa :mrgreen: ŚMIAC' MI SIĘ CHCE . też dopiero za parę dni wyjeżdzam i jak inni jestem zwykłym turystą . Nie przejmujcie sie to od nas zależy jakie wakacje będa , a moje napewno będą super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam ..kaka.. Macka..i innych zadowolonych z wypoczynku!! :)
IP: 89.74.97.131
gość
Gość
my byliśmy w Bułgarii w czerwcu - hotel Hrizantema. Polecamy!!! Dobry hotel, dobre jedzenie , żadnych ujemnych uwag. Dobre 4gwiazdki w rozsądnej cenie.
Co do samej organizacji (przelot, transfer, rezydent) też uwag nie mamy.

Jak czytam to forum włos mi sie jeży na głowie. Czy to możliwe żeby chodziło o to samo biuro...
IP: 89.174.79.206
gośka
Gość
A czy może się ktoś wypowiedzieć o wczasach w bułgarii? Czy wygląda to tak samo ? Bo byłam wczoraj w swoim biurze dopłacic opłate paliwową i pytałam co to się dzieje z tym aquamarisem i babeczka mi powiedziała, że skargi są, ale na grecje tam gdzie jest all, natomiast jej koleżanki wróciły z bułgarii i bardzo zadowolone
IP: 94.246.189.21
Karinka
Gość
Artez napisał
Colindria Mare Sisi Kreta d 13.03 Witam Jesteśmy tu już prawie tydzień ,oferowana oferta 4 gwiazdki all inclusive to fikcja .Hotel to była pracownicza noclegownia,przez pierwsze dni była zimna woda,brakuje napoii,jedzenie to pasza dla zwierząt,jak się za późno przyjdzie to niestety trzeba samemu dokupić jedzenie,napoji brakuje,alkohol jak pisało w ofercie miał być w kilku rodzajach,ale niestety rodzaje są ale butelek ,wszystko w środku to przelewany z plastików bimber,jedna z pań wczasowiczek widziała jak przelewają bimber z plastików,brak ogólnie wszystkiego. Jedyne gwiazdki w tym hotelu to polki na plaży.Po powrocie reklamacja o odszkodowanie !!!!!!!!!Nigdy więcej aquamaris OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz może jakieś zdjęcia??? Jutro wyjeżdżamy do tego hotelu i jestem w szoku.
IP: 195.189.88.10
andrzej
Gość
Witam, wczoraj wróciliśmy z Paralii - Villa Morfeas. Pobyt bez zarzutu, zgodny z ofertą. Opieka rezydenta na miejscu OK. Nasze świadczenia ograniczały się w zasadzie tylko do przelotu, transferów i zakwaterowania (opcja bez wyżywienia), ale było to zrealizowane w 100% zgodnie z ofertą. Pozdrawiam
IP: 85.14.102.22
aka
Gość
moi drodzy ja i moja rodzina nie jesteśmy sługusami aquamqris.chciałbym tylko powiedzieć że spędziliśmy cudowne vwakacje z tym biurem nA krecie w hotelu aeolos malia.dziękuję za te wakacje pozdrawiam rezydenta WOJTKA.CHCIAŁBYM WSZYSTKIM ŻYCZYĆ UDANYCH WAKACJI
IP: 83.13.187.41
asia
Gość
andrzej napisał
Witam, wczoraj wróciliśmy z Paralii - Villa Morfeas. Pobyt bez zarzutu, zgodny z ofertą. Opieka rezydenta na miejscu OK. Nasze świadczenia ograniczały się w zasadzie tylko do przelotu, transferów i zakwaterowania (opcja bez wyżywienia), ale było to zrealizowane w 100% zgodnie z ofertą. Pozdrawiam

Wita, lecę do tych apartamentów 25 lipca. jestem bardzo ciekawa co jest na wyposażeniu tych apartamentów, czy jest tv z polskimi stacjami, i ogólnie jakie warunki. Będę wdzięczna za info
IP: 83.10.107.141
ziółki
Gość
Witam! Niestety ale nie polecam tego bióra.Mnustwo zamieszania i skarg.My wrócilismy wczoraj z Paralii.Po 4dniach przeniesli nas z Porto del sol (podobno bióro od 3mies.zalegało z płatnościami)do Reginy(samo centru-zaduch).Wizualnie hotel ładniejszy,ale nic pozatym.Klimatyzacja tylko w pokojach.Po otwarciu drzwi buchało gorące powietrze.W restauracji to samo.Nie dało się wytrzymać.I Fatalne jedzenie! Posiłki w małych ilościach i przetwarzane na dania na kolejne dni.Jesli chodzi o hotel na pochwałę zasługuje tylko sprzataczka i kelner.Niestety :|
IP: 83.7.138.171
kaja
Gość
czy ktoś był w Bułgarii w hotelu Amfibia jak tam jest?
IP: 31.175.249.250
Karinka
Gość
Czy ktoś wylatuję jutro o 18.40 z Katowic na Kretę do Colindria Mare???
IP: 91.123.176.135
jula
Gość
Czy był ktoś na Krecie w Xenia Helios?
IP: 83.22.142.140
niewinny
Gość
kibic napisał
Podajcie mi nr pokoju freda, zaniose mu jutro sniadanie do lozka ( arbuza z bimbrem )

super, bardzo mi sie podoba :D , jeszcze mu dodaj tego kotleta przetwarzanego na różne sposoby, i tę zupę z proszku :mrgreen: na pewno srara murowana :shock: a tak a propo, :roll: fred jak marszczy fred? :lol:
pozdrawiam wszystkich spedzajacych ekstremalne wakacje w hotelu aeolis,
trzymajcie sie, na pewno szybko Wam zleci i zapomnicie te negatywy :?
IP: 77.254.128.101
turysta1
Gość
Witam.
Wracając z wycieczki z Thasos w hotelu Aeolis ( nie będę pisał jak ogólnie wspominam wycieczkę ) na lotnisku w salonikach rozmawiałem z polakami wracającymi również z wczasów zorganizowanych przez biuro Aqamaris. Od słowa do słowa i okazało się, że ich wycieczka także nie obyła się bez problemów. Na miejscu dwukrotnie zmieniano im hotel z powodu nie uregulowania rachunków przez firmę.
IP: 94.246.141.76
turysta1
Gość
Dodam, że wracałem 18.07.2011r
IP: 94.246.141.76
gaduła
Gość
dodzwoniona napisał
hej, dodzwoniłam się do PIT (tel 022 826 55 36)
telefon jest na stronie polskiej izby turystyki

odpowiedź na moje pytanie dot. upadłości aquamaris:
"proszę Pani to są plotki. Biuro nie ogłosiło upadłości, dobrze prosperuje"

Ludzie z PIT są przekupieni przez Aquamaris i pierd....lą głupoty. Upadek Aquamaris już we wrześniu tuż po sezonie. Co Państwo na to? Trzeba było rezygnować teraz, a we wrześniu będzie już za późno na rezygnacje i reklamacje. Nie będzie już do kogo pisać. Chyba że do syndyka.
IP: 89.228.65.38

Strona: « < ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij