» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... > »

Autor Treść
Agata
Gość
Od kilku dni hotel Aelios nie przyjmuje turystów z Aquamaris z powodu zaleglości. Ja wróciłam wczoraj z Krety, zostaliśmy oszukani na co mam wiele dowodów. Od dwóch niezależnych agentów dowiedziałam się dzisiaj że lada moment ogłoszą upadłość.
IP: 83.17.71.140
madlen
Gość
Agata napisał
Od kilku dni hotel Aelios nie przyjmuje turystów z Aquamaris z powodu zaleglości. Ja wróciłam wczoraj z Krety, zostaliśmy oszukani na co mam wiele dowodów. Od dwóch niezależnych agentów dowiedziałam się dzisiaj że lada moment ogłoszą upadłość.

nowe turnusy są raz w tygodniu, więc jak od kilku dni Aeolis może nie przyjmować turystów?
+30 2593052832 telefon do Aeolis dla ludzi, którzy się tam wybierają w przyszłym tygodniu i później, można dzwonić i się dopytywać...
IP: 91.150.151.199
Ola
Gość
Witam
17.08.2011 lecę na Kretę z biurem aquamaris. Czytając opinie o tym biurze, jestem przerażona wyjazdem.. Jadę do hotelu talea beach, był może ktoś tam ostatnio ? Już zapłciłam całość, za 4 osoby, dopłaciłam 100zł od osoby za opłaty paliwowe, ale coraz bardziej boję się tego wyjazdu..
IP: 89.72.61.237
gośka
Gość
Agata napisał

Żal mi takich osób ;] Ciekawe, które biuro ogłasza upadłość w połowie lipca ?:> i wchodząc na stronę aquamaris zauważyłam, że organizują wczasy do egiptu i na wyspy kanaryjskie..więc jakoś nie chcę mi sie wierzyć, że na dniach ogłoszą upadłość. Sama lecę do bułgarii za 2 tygodnie i mam zamiar sie cudownie bawić i wypocząć, a nie stwarzać sobie i innym zmartwień. Dziś był fajny artykuł na głównej onetu o zawodzie " niezadowolony turysta"- pewnie wielu z was do niego należy :] pozdroo
IP: 94.246.189.21
sTEFAN
Gość
madlen napisał
Do Maćka: czy to prawda ,że w Astris na plażach jest dużo jeżowców? Trzeba zabrać ze sobą specjalne obuwie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Jeżowców nie ma plażach. Jeżowce żyją w wodzie... :twisted:
IP: 217.149.249.25
no1
Gość
Adam napisał
Maćku nie wdawaj się w dyskusje na tym forum z pieniaczami którzy ledwo przekroczą próg hotelu a już narzekają .JA byłem w Aeolis w czerwcu z rodziną i mi się podobało . Hotel jest na zadupiu , piękne widoki , jedzenie dobre ,al jak w GRECJI plaża kamienista , każda plaża na tej wyspie jest inna , polecam wynająć samochód i zobaczyć okolicę ,góry,.NIE POLECAM HOTELU WAKACYJNYM PIJACZKOM ZAPRASZAM DO TURCJI .JAK CHCECIE MIEĆ ANIMACJE ZAPRASZAM DO TUNEZJI.JAK CHCECIE MIEĆ 20 RODZAI BUŁEK NA ŚNIADANIE POLECAM EGIPT.Ja pojechałem by odpocząć ,a zastałem wiecznie niezadowolonych turystów . Zapraszam nad BAŁTYK. W GRECJI TYLKO ROBICIE WSTYD ANGIELSKIEGO NIE ZNACIE. JECIE JAKBY W POLSCE PANOWAŁ GŁÓD. BIEGACIE RANO Z RĘCZNIKAMI . SAMI SOBIE STWARZACIE PIEKIEŁKO .

Adam to nie jest" jak chcecie mieć ", to ma być jak jest w ofercie bo jeżeli biuro zapewnia, że są animacje i przedstawia to w ofercie a nie realizuje tego czy czegoś innego to jest oszustwo.Przecież tu nie chodzi o to że hotel jest nie taki czy coś innego tylko aquamaris zawarł sobie jakąś tam umowę z grekami odnośnie pobytu turystów,a ludziom przedstawia ofertę niezgodną z całkowitą prawdą.Niech podadzą w ofercie prawdziwe warunki pobytu i realia tego hotelu czy prawdziwej odległości do plaży to wtedy nie byłoby tyle rozgoryczonych.
IP: 94.69.152.171
Śwagier
Gość
Witam pozytywnie nastawionych na Colindria Mare 10-08-11. Widać wiekszość tutaj ładnie sobie podkręca nerwa :D Też jakiś czas temu byłem w hotelu , który to na forum był poniżej 1*, do plaży milion metró, 0 zajęć, monotonne żarcie, wszyscy źle patrzą na Ciebie itp itd. Wróciłem wypoczęty, zadowolony i nadal dobrze wspominam te wakacje. Także do zobaczenia wszystkim pozytywnie zakreconym :) juz pare dni. A szukającym problemow zycze wyszukania wszystkich wad podczas odpoczynku, oby tylko czasu wam starczylo.
IP: 83.10.187.5
MKa
Gość
27.07 Katowice Kreta, hotel Colindria Mare-kto jedzie wtedy?
IP: 87.99.97.195
Turystka
Gość
27.07 Rodos Olympia Sun ktoś się wybiera?
IP: 94.231.6.102
mika
Gość
Do OLI:Ja w maju byłam na Krecie w tym hotelu,i byłam bardzo zadowolona.Nie mam nic do zarzucenia Aquamarisowi,byłam z tym biurem już dwa razy.Czytając te wszystkie opinie zastanawiam się czy ja byłam z tym czy innym biurem.Podczas naszego pobytu było parę osób wiecznie narzekających na wszystko,ale o tym pisałam wcześniej.Na pewno zostanę zlinczowana ponieważ byłam bardzo zadowolona.Nadmieniam że nie jestem pracownikiem tego biura,tylko turystką która nie szuka problemów tam gdzie ich nie ma.Olu jeżeli masz małe dzieci to uważaj na basen jest dosyć głęboki.Jak masz pytania chętnie Ci na nie odpowiem.Jak wygląda sytuacja w sezonie nie wiem.Pozdrawiam
IP: 91.206.65.125
Artur
Gość
Śwagier napisał
Witam pozytywnie nastawionych na Colindria Mare 10-08-11. Widać wiekszość tutaj ładnie sobie podkręca nerwa :D Też jakiś czas temu byłem w hotelu , który to na forum był poniżej 1*, do plaży milion metró, 0 zajęć, monotonne żarcie, wszyscy źle patrzą na Ciebie itp itd. Wróciłem wypoczęty, zadowolony i nadal dobrze wspominam te wakacje. Także do zobaczenia wszystkim pozytywnie zakreconym :) juz pare dni. A szukającym problemow zycze wyszukania wszystkich wad podczas odpoczynku, oby tylko czasu wam starczylo.

W zupełności się z Tobą zgadzam piszą aby pisać taki nasz "Polski naród", po prostu hotele greckie sa inne od egipskich lub tunezyjskich. Do zobaczenia w Colindria Mare ja także lece 10-08-2011 z Warszawy.
IP: 83.15.153.234
polla
Gość
witam. wylatuje 25.07 z Katowic do hotelu Principal. Chciałabym sie zapytać ile wcześniej dostaliście szczegóły odnośnie wyjazdu? godzina.lot itp... Dziś jest 21 a ja w dalszym ciągu nie otrzymałam żadnych informacji.
IP: 81.108.148.60
Gosia
Gość
dzis wrócilismy z Krety hotel Colindria Mare ....
IP: 109.196.54.52
Gosia
Gość
hotel napewno nie zasługuje na 4 * to raczej bungalowy nasza grupa ocenila go na slabe 2* jesli ktos chce odpowiem na pytania dotyczące pobytu
Śwagier
Gość
Gosia no napisz jak było źle, jakie monotonne papu było itp. Piwo z woda ? a padał deszcz ? Do plaży 500m czy jednak 2 km jak piszą ? Jak Ty masz siłe pisać zaraz po powrocie z wakacji ? A może jakieś foto tego baraku ? Na pewno ktoś z waszej grupy zrobił zdjecie no chyba ze nie mieliscie aparatu.
IP: 83.10.187.5
Ricardo
Gość
Ktoś potrzebował info o Amfibii w Bułgarii ?
coś takiego czytałem wcześniej.ja tam byłem dla mnie super
jak chcesz wiedzieć więcej napisz,odpowiem
IP: 81.219.221.233
Ricardo
Gość
doczytałem ,poprzedni post dotyczy Kaji
kaja
Gość
proszę o informacje o Amfibii jak tam jest jaka okolica i hotel jak organizacja na lotnisku??/
IP: 46.113.243.184
kaja
Gość
Ricardo chyba jako jedyny z tego forum byłeś w Bułgarii czekam na obszerny opis licze na ciebie a byłeś z Aquamarisem? ;)
IP: 46.113.243.184
tmig
Gość
MKa napisał
27.07 Katowice Kreta, hotel Colindria Mare-kto jedzie wtedy?

jedziemy z żoną tylko że z warszawy, oby nie było tak jak na forum.....że nędza
IP: 83.10.29.153
Ricardo
Gość
tak Kaja z Aquamarisem ,obszerniejszy opis za godzine
Ricardo
Gość
A więc tak: Jeżeli chodzi o biuro Aquamaris to nie mam zastrzeżeń :)
W dniu wylotu pracownicy Aquamaris (2 osoby) były 2,5 godz przed odlotem na lotnisku i wydawali papiery oraz kierowali na odpowiedni terminal do odprawy .
W Burgas również czekali pracownicy (rezydenci) Aquamaris którzy kierowali do odpowiednich autokarów ,które rozwoziły nas do swoich hoteli ( Amfibia) jest na samy początku SB więc wysiadaliśmy pierwsi .Rezydentem w tym hotelu jest Farid.
Wszedł z nami załatwił to co trzeba na recepcji i poszliśmy do pokoju.Rezydent w tym hotelu jest codziennie o godz chyba 14,00
ale on wam powie co i jak. Farid jest spoko załatwi to co trzeba opieprzy obsługę hotelu jak coś nie tak,i raczej wszystko można z nim załatwić. Powrót podobny -zawożą na lotnisko do Burgas ,rezydenci kierują gdzie do odprawy i odlot.Tak że na na Aquamaris nie powiem nic złego ,wszystko było tak jak trzeba.O samym hotelu napiszę za pół godziny bo jestem w pracy
Gosia
Gość
Śwagier a Ty tam byles?
Gosia
Gość
I jeszcze jedno kpina Twoja względem mojej osoby jest nie na miejscu pozdrawiam
tmig
Gość
Gosia jak było w Colindra Mare? proszę o najświeższe wiadomości, wyjeżdżam 27.07
IP: 83.10.29.153

Strona: « < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij