» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... > »

Autor Treść
ara
Gość
Kto leci do Aeolis Thassos 1.08 z Katowic?
IP: 78.8.254.10
iki
Gość
doris napisał
współczuje
Artman napisał
Wracamy dziś z Colindria Mare Sisi na Krecie.Totalna porażka,przez 2 tygodnie jajka na śniadanie ,pieczywo tylko kukurydziane i jakieś brunatne,nie widzieliśmy go w żadnej piekarni jak glina.Basen brudny ,że ręki do łokcia wsadzonej do niego nie widać,reszta jedzenia czyli lunch i kolacja to odgrzewane przez kilka dni nie nadające się do spożycia chyba ,że dla zwierząt.Wiele osób chorowało na przypadłości gastryczne. Zero animacji,zero fitnesu,zero wszystkiego co miało być w ofercie,kelner lód wsypywał ręką do napoji i drinków,alkohol oszukany we wszystkich rodzajach z nazwy był tylko bimber przelewany z plastików,często brak jakichkolwiek napoji.o kawie to pomarzyć.Brak certyfikatu .hotel to tylko z nazwy .Nawet włosi juz w swoch gazetach opisali ten wspaniały przybytek. Z tego co wiem chyba wszyscy będą wnosić o odszkodowania do sądu.Biuro aquamaris to totalna porażka. Odradzam!!!!!!!!!!! Radzę rezygnować nawet jak macie wykupione wczasy
fajnie sie pisze zrezygnować nawet jak macie wykupione wczasy i 4000zł w plecy kogo na to stać teraz to juz trza lecieć
IP: 77.255.107.91
werka0103
Gość
xxx napisał
leci ktoś 02.07 do bułgarii do słonecznego brzegu - hotel bajkal? a może ktoś tam już był i ma jakieś opinie?

Lecę, tyle że później bo dopiero 16.08!
Mam nadzieje że będzie OK!
Czekam na relację z podróży!;)
IP: 83.26.72.27
ja.szy
Gość
AEOLIS. Wbrew tego co piszecie jestesmy w AEOLIS 8 dzien. Niczego nie brakuje. Jedzenie pyszne, dzieci maja niestety do dyspozycji dwa PC z grami, dostepem do internetu - bezplatnie. Sa rodziny z malymi dziecmi, dorosli - bez obaw. Rzeczywiscie po 21 bufet platny, ale to nie nic do rzeczy bo w ciagu dnia jest co zjesc i wypic.
Naprawde, mysle ze krzywdzi sie biuro niektorymi oskarzeniami. Jak na razie wszyscy uczestnicy z ktorymi mamy kontakt naprawde sa zadowoleni z pobytu. Pokoje nowiutkie, zadbane. Zadnych prac budowlanych nie ma - teren zewnetrzy (od podworza) wymaga jeszcze prac. Zejscie na plaze bardzo urokliwe krokow), plaza raczej kamienista - jezowce (nalezy kupic buty). Jednak na piaszczyste plaze kursuje darmowy bus (3 x dziennie). Fajny hotel - bo kameralny.
IP: 94.69.173.56
kaja
Gość
ania napisał
MY lecimy 2 sierpnia do Bułgarii do Słonecznego brzegu ale z Łodzi

do jakiego hotelu?
IP: 31.174.173.187
arga
Gość
Do ja.szy
A nie pomyślałeś, że może się polepszyło dzięki ludziom którzy tam przeżyli przykre chwile i interweniowali.
Ludzie zacznijcie się sami szanować i wymagać tego co macie w umowach(każdy pewnie coś innego)
A Ty się tak nie ciesz na zapas bo jeszcze musisz wrócić.
Ostatnio rezydentka stara cwaniara oferowała tydzień gratis od biura,a jak się okazało to brakło im 4 miejsc w samolocie.
W ogóle była jazda na lotnisku w Salonikach ludzie z warszawy dowiadywali się w autokarze że lecą do Katowic i odwrotnie.
i co Ty tu piszesz o krzywdzeniu biura ?
Nie życzę Ci żebyś musiał przeżywać takie chwile jak my 16.07,a jak smakuje Ci alkohol rozcieńczony woda to GRATULACJE poziomu
I znowu sprawdza się powiedzenie "Jak Cie widza tak Cie piszą" czyli rzuć ochłapy Polakowi a on i tak będzie się cieszył.
Żałosne
IP: 93.175.64.20
liwia
Gość
lecimy z rodzina 1.08 ale z warszawy,do aeolis hotel,nasi przyjaciele sa tam od poniedzialku 25.07,jestesmy w kontakcie i oto fakty-organizacja-transfer-bez zarzutu,spotkanie z rezydentem odbylo sie wiec rezydent jest,jedzenie pyszne,hotel rewelacja-pachnie nowoscia,wyspa przepiekna,MINUS-leja tylko do 21szej, a wtedy dopiero zaczyna sie zbierac ekipa,mysle ze to nie jest powod do zmartwien,wspolnymi silami damy rade-pozdrawiam,do zobaczenia albo na okeciu,albo na miejscu,podobno na najpiekniejszej z wysp greckick
IP: 89.77.112.15
była klientka
Gość
Witam,
w dniu dzisiejszym wróciłam z długo niezapomnianych wakacji na Krecie w hotelu Colindra Mare dawnym Sun Village z biura Aquamaris. Zacznę od punktu najważniejszego i rzutującego na wszystkie inne aspekty-firma Aquamaris to firma nieodpowiedzialna i nieprofesjonalna, a mówiąc dosadnie to OSZUŚCI. Nie wierzcie w żadne ich opisy na temat jakiegokolwiek hotelu, który oferują na krecie(trudno mi powiedzieć jak jest z resztą, ale sugerując się tym poziomem zapewne podobnie). Nie zgadza się nic, począwszy od hotelu, który sam twierdzi, że gwiazdek ma 3, poprzez samo położenie po opcję all inclusive. Zaczęło się od lotu, który opóźniony został o równe 4 godziny. De facto nie mieliśmy żadnych informacji oprócz tego, że samolot się popsuł, chociaż cała grupa była pewna, że wina leży po stronie biura. Po przylocie każdy hotel otrzymał swojego rezydenta z wyjątkiem Colindra Mare, gdzie musieliśmy się sami zameldować, zapoznać z hotelem itd. Z początku dostałam pokój 424 mieszczący się w barakach po prawej stronie. Ciemny, zagrzybiały z widokiem na suche pole, zardzewiałą siatkę i odpływ. Niespodzianką były natomiast dziesiątki zdechłych robaków w całej łazience, od podłogi po sufit. To jednak nie wszystko, bo goście mieszkający nieopodal spotykali się z karaluchami, wielkimi pajeczynami, nie działającą klimatyzacją. TRAGEDIA! Jeśli już musicie lecieć to polecam pokoje od 200 w bungalowach, da się wymienić, będąc bardzo zdenerwowanym na recepcji. Ponadto dwudniowa walka o alkohol, przekąski przy basenie (ostatecznie był: arbuz, melon, chipsy solone i krakersy, również po jednym smaku lodów). Wszystkie alkohole z opcji all to jeden i ten sam bimber różnie zabarwiony. Leżaki przy basenie poparciałe i zardzewiałe, basen brudny-dolewają tylko wody co jakiś czas. Jedzenie w miarę, chociaż niestety kolejne potrawy przewijały się w różnych postaciach przez następne dni. Tak naprawdę hotel jak hotel, wydaje mi się, że szefostwo zbyt leniwe, żeby to miało ręce i nogi, ale pracują na swoje 3 gwiazdki. Nie ma mowy o żadnej siłowni (śmierdząca pralnia w jej miejscu), placu zabaw (zjeżdżalnie tworzy spróchniała deska) i disco klubie(to już musielibyście zobaczyć na zdjęciach). Rodzinom z dziećmi nie radzę, bo jest tylko ten basen, plaży brak, także nie ma co z dziećmi robić. Grupie dwutygodniowej raz zrobili karaoke, my też mieliśmy mieć, ale się nie doczekaliśmy. Nie korzystałam z żadnych usług biura typu wycieczki, gdyż powiedziałam sobie, że już złotówki na mnie nie zarobią. W Sissi bez problemu o samochód, nawet targując się. Ogólnie rzecz biorąc miejscowość ma swój urok. Malia jest strasznie głośna, mnóstwo Anglików, typowo imprezowa miejscowość. Sissi jest greckie, stylowe portowe tawerny, małe sklepiki, nie nudziłam się. Jednym słowem radzę trzymać się z dala od biura Aquamaris, gdyż są to oszuści, chcący zbić kasę i mający gdzieś klientów. Rezydenci tak naprawdę nie mogą nic, sami zresztą tak mówili, także będziecie zdani tylko na siebie i na swój optymizm. Życzę powodzenia i udanych wakacji :)
IP: 178.235.222.109
Zadowolona z Aeolis
Gość
arga napisał
Do ja.szy
A nie pomyślałeś, że może się polepszyło dzięki ludziom którzy tam przeżyli przykre chwile i interweniowali.
Ludzie zacznijcie się sami szanować i wymagać tego co macie w umowach(każdy pewnie coś innego)
A Ty się tak nie ciesz na zapas bo jeszcze musisz wrócić.
Ostatnio rezydentka stara cwaniara oferowała tydzień gratis od biura,a jak się okazało to brakło im 4 miejsc w samolocie.
W ogóle była jazda na lotnisku w Salonikach ludzie z warszawy dowiadywali się w autokarze że lecą do Katowic i odwrotnie.
i co Ty tu piszesz o krzywdzeniu biura ?
Nie życzę Ci żebyś musiał przeżywać takie chwile jak my 16.07,a jak smakuje Ci alkohol rozcieńczony woda to GRATULACJE poziomu
I znowu sprawdza się powiedzenie "Jak Cie widza tak Cie piszą" czyli rzuć ochłapy Polakowi a on i tak będzie się cieszył.
Żałosne

Ja też byłam 16.07 w hotelu Aeolis. Nie wiem o czym piszesz , czy o tym ,że dla wielu z was świat się zawalił bo nie dostaliście obiadu (dzieci dostały) a kolacja była o godzinę wcześniej niż zwykle? Domyślam się ,że jesteś tą wypłowiałą marchewą,która swoim bezczelnym zachowaniem doprowadziła do łez rezydentkę ,która naprawdę bardzo się starała! I ty śmiesz pisać jak cie widzą... siedziałam wtedy i obserwowałam was-banda zakompleksionych krzykaczy , którzy przyjechali tylko po to żeby robić dym. Cieszę się ,że urlop ci się nie udał. My urlop mieliśmy super. Bardzo milo go wspominamy!
IP: 89.78.224.115
arga
Gość
A tu się źle domyślasz zakompleksiona pseudo Pani Prawnik której wystarczą ochłapy.Nie jestem tym kim myślisz tez to wszystko obserwowałam z boku.I tu znowu wychodzi twój poziom nie chodzi o brak obiadu, tylko o ta cała sytuację która nie powinna mieć miejsca ale ty widocznie lubisz być tak traktowana.Fajnie ze ci się podobało każdy ma inny poziom ,ale to twój wybór.Niech zgadnę już pewnie jako pierwsza napisałaś reklamacje :-))
ja.szy
Gość
Ja pisze jak jest. Rzeczywiscie nie moge sie iodniesc do tego jak bylo wczesniej. Czytalem jedynie wczesniejsze opinie. Teraz jest OK. A opinie czytaja i martwia sie turysci, przed ktorymi jest wyjazd. Zatem opinie kieruje do tych osob, aby sie nie martwily (jadac z dziecmi.)
IP: 94.69.173.56
:(((
Gość
witam byłem na wakacjach z aquamaris na krecie w hotelu colindria mare w ofercie gwarantowano cztery gwiazdki,all inclusive,piaszczysta plażę 500m od hotelu,ale niestety po dotarciu na miejsce okazuje się że hotel prawdopodobnie nie posiada certyfikatu na żadna gwiazdkę.Plaża o której wspominałem nie istniała,do najbliższej piasczystej plaży mieliśmy ok 15km w miejscowości Malia.Cały all inclusive składał się ze śniadania,lunchu i obiadokolacji.Dania były przerabiane z obiadu na kolacje z kolacji na śniadanie i tak przez cały tydzień.W barach nie było soków które były w ofercie,fanta,cola czy sprite które też były w ofercie zostały zamienione na najtańsze napoje z lidla.Przekąski to arbuz i melon oraz kanapki które stały przez cały dzień na słońcu,czasem zdarzyły się chipsy i herbatniki...alkochole wszystkie smakowały tak samo czyli jak bimber nawet czysta wódka,a o drinkach można było zapomnieć...W drodze powrotnej do polski spotkałem ludzi którzy również byli na wakacjach z aquamaris tyle że w innym mieście i też powiedzieli że przeżyli szok bo u nich w pokojach nawet szczury biegały...wiec aquamaris sam wystawia gwiazdki hotelom ktore nie mają na to pokrycia...współczuje wszystkim którzy kupili u nich wycieczke
IP: 83.27.98.229
:(((
Gość
dodam jeszcze że zdjecia ktore są w internecie to istny fotoshop nic sie nie zgadza z tym co jest na miejscu
IP: 83.27.98.229
BP G-ce
Gość
Aquamaris wyszedł z ofertą do nietaniej Grecji za śmieszne pieniądze. A prawda jest taka, że jeśli chce się stworzyć dobrą ofertę w hotelu 4* z opcją ALL to nie ma szans, aby zmieścić się w 1500PLN/os za 7 dni. Ja się dałam zauroczyć ich tanią ofertą i sprzedałam kilka swoim Klientom. Teraz żałuję.
Wiadomo, że wszystkim turystom chodzi o to, aby było jak najtaniej, ale płacąc "grosze" za wczasy nie spodziewajmy się, że wszystko będzie OK i super, jak zapewnia organizator, któremu zależy na sprzedaży i zysku, a nie na jednostkowym kliencie.
IP: 83.10.78.248
witq
Gość
Wiadomo, że wszystkim turystom chodzi o to, aby było jak najtaniej, ale płacąc "grosze" za wczasy nie spodziewajmy się, że wszystko będzie OK i super, jak zapewnia organizator, któremu zależy na sprzedaży i zysku, a nie na jednostkowym kliencie.

Większośc ludzi nie oczekiwała nieczego więcej, poza zgodnością z umową i ofertą ...
IP: 195.85.249.110
Zadowolona z Aeolis
Gość
arga napisał
A tu się źle domyślasz zakompleksiona pseudo Pani Prawnik której wystarczą ochłapy.Nie jestem tym kim myślisz tez to wszystko obserwowałam z boku.I tu znowu wychodzi twój poziom nie chodzi o brak obiadu, tylko o ta cała sytuację która nie powinna mieć miejsca ale ty widocznie lubisz być tak traktowana.Fajnie ze ci się podobało każdy ma inny poziom ,ale to twój wybór.Niech zgadnę już pewnie jako pierwsza napisałaś reklamacje :-))

Nie nie jestem tą Panią Prawnik. Nie myślałam o żadnej reklamacji i napewno takiej nie złożę. Z resztą w momencie kiedy chyba 17.07 wszyscy biegali z jakś projektem reklamacji nawet do nas nikt z tym nie podszedł. Bo było wiadomo,że nie jesteśmy tym zainteresowani. A właściwie to o jakie ochłapy chodzi??? Hotel nowy ,czysty.Pokoje ładne,duże.Jedzenie może poza śniadaniem urozmaicone i dużo. Alkohol był jaki był,ale czy po to jedzie się na urlop? Tego że nie miało być animacji dowiedzieliśmy się 2 dni przed wyjazdem i co... i nic.Poradziliśmy sobie. Zyczę udanych wakacji normalnym ludziom! Uśmiechniętym i nie szukającym dziury w całym!
IP: 89.78.224.115
inka
Gość
sprawa jest taka ze niektorzy sa zadowoleni ze wyjechali i nie interesuje ich oferta ktora podpisali. mnie to wkurza ze biuro zarabia na mnie. niech wczesniej przedstawi autentyczna oferte i nie wykorzystuje ludzi. prynajmniej mialabym wybor. jak mozna tak wyciagac pieniadze. proste ze podrasowali oferte aby wyrwac kase. nie godze sie na to. powinnam placic za to co dostalam czyli tydzien w bungalowach aeria zamiast hotelu aeolis. ciekawe jak wam byloby w paszczy kiedy na recepcji dowiadujesz sie ze nie maja dla ciebie i twojej rodziny pokoju? pal licho animacje ale zupy w proszku? czy ja placilam za all incl czy za byle co. a to mieso przetwarzane? jednego dnia mielony drugiego mielony z jajkiem na wierzchu. to naprawde nie fair. nie godze sie aby pogacono sie na mojej naiwonosci. decydujac sie na wakacje ufam ludziom ktorym za to place i nie szpieguje. ale nowobogaccy na to licza. nachapac sie jak najwiecej, a turysci jakos sobie poradzą.
IP: 77.254.144.10
ana
Gość
Czy ktoś leci 2 sierpnia do Słonecznego Brzegu?
IP: 188.33.155.157
ragado
Gość
Czy ktoś już może wrócił z rodos hotel Ilyssion??
IP: 83.230.5.150
Umptosława
Gość
Wróciłam z Ilyssion.Jedzenie fatalne,głownie śniadania,przez 2 tyg to samo.Brak pomidorów,ciast owoców.Całkowity brak muzyki,nawet przy basenach.Wlasciciele skompiradła.Okolica przesliczna,morze czyściutkie,pogoda upalna.
IP: 78.88.187.52
Karo
Gość
ma ktoś może jakieś nowe informację o Malia Resort?
IP: 83.22.63.225
ragado
Gość
Dziękuję za pomoc, mam jeszcze pytanie co do czystości w hotelu i czy to prawda, że napoje alkoholowe są serwowane tylko przy posiłkach a nie jak powinno być w all - na życzenie klienta (oczywiście w godzinach otwarcia baru) :)
Ps. po tych komentarzach odnośnie karaluchów w pokojach i grzybów w klimatyzacji człowiek nie wie czy się ma cieszyć czy załamać przed swoimi jedynymi wakacjami w roku :((((
IP: 83.230.5.150
malek
Gość
A przy Aeolisie jakiś sport jest? Boisko, kort? Na plaży siatka do grania, jakies bramki?
IP: 87.239.216.14
Marzena
Gość
Witam!
Leci ktoś może do Słonecznego Brzegu od 5 sierpnia?:)
IP: 46.204.108.224
arga
Gość
inka napisał
sprawa jest taka ze niektorzy sa zadowoleni ze wyjechali i nie interesuje ich oferta ktora podpisali. mnie to wkurza ze biuro zarabia na mnie. niech wczesniej przedstawi autentyczna oferte i nie wykorzystuje ludzi. prynajmniej mialabym wybor. jak mozna tak wyciagac pieniadze. proste ze podrasowali oferte aby wyrwac kase. nie godze sie na to. powinnam placic za to co dostalam czyli tydzien w bungalowach aeria zamiast hotelu aeolis. ciekawe jak wam byloby w paszczy kiedy na recepcji dowiadujesz sie ze nie maja dla ciebie i twojej rodziny pokoju? pal licho animacje ale zupy w proszku? czy ja placilam za all incl czy za byle co. a to mieso przetwarzane? jednego dnia mielony drugiego mielony z jajkiem na wierzchu. to naprawde nie fair. nie godze sie aby pogacono sie na mojej naiwonosci. decydujac sie na wakacje ufam ludziom ktorym za to place i nie szpieguje. ale nowobogaccy na to licza. nachapac sie jak najwiecej, a turysci jakos sobie poradzą.

Podpisuje sie pod tym dwoma rekami,bo jak czytam posty Zadowolonej z Aeolis to mi ręce opadają tego nie było ,tamtego nie było i co z tego chora jesteś to po co wykupujesz wczasy a all jedź pod namiot i nie załamuj tu innych (Zadowolona z Aeolis) albo przyznaj się że jesteś z aquamaris. Jest jeszcze jedna możliwość masz po prostu zryty beret żeby po powrocie zachwalać wszystkie wady braki i niedociągnięcia,

Strona: « < ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij