AQUAMARIS
Strona: « < ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... > »
Autor | Treść |
---|---|
Karinka
|
#976 21:56, 28.07.2011
|
Gość |
Dzisiaj wróciłam z COLINDRIA MARE a raczej Sun Village. Zacznę od tego, że na lotnisku musieliśmy prawie godzinę czekać na kogoś z biura aquamaris... na szczęście nie zmienili nam ani miejsca, ani godziny wylotu. Kiedy dojechaliśmy do hotelu była prawie 1.00 w nocy, jednak byliśmy miło zaskoczeni ponieważ czekała na nas kolacja. Jeżeli chodzi o pokoje nie mogę narzekać chyba trafiły nam się te ze zdjęć. Klimatyzacja działała i wydawało się, że nie jest najgorzej. Rano jednak okazało się, że możemy zapomnieć o klimatyzacji na stołówce (bo nie można nazwać tego restauracją hotelową), strasznie duszno i gorąco. Bar przy basenie to jakaś kompletna porażka... brudne krzesła i stoliki, aż strach usiąść. W basenie można pływać do 19 bo rzekomo jest później czyszczony... bar zamykany o 23 a wraz z nim wyłączana muzyka. Kiedy sami zrobiliśmy sobie małą imprezkę ze śpiewaniem właścicielka przyszła i wyłączyła lampy. A propos właścicieli to podobno mają jakieś problemy z bankiem, straszne długi i dlatego hotel zmienił nazwę. Dowiedziałam się także, że w zeszłym roku był on zamknięty i nie przyjmował turystów. Na śniadania zazwyczaj jajka. Nic nie było doprawione tak jak powinno. Wycieczki fakultatywne to podobno też jakaś porażka. Ja nie byłam ale słyszałam, że jako posiłek dostali suche kanapki a przewodnik trochę mówił po grecku a trochę po polsku. Nie będę wam radzić, żebyście rezygnowali ale jeżeli chcecie spędzić miło czas wypożyczcie samochód i pojedźcie coś zobaczyć. Polecam Malia Cars bo jest najtaniej. IP: 91.123.176.135
|
gośka
|
#977 06:59, 29.07.2011
|
Gość |
tak JA do hotelu flamingo wylot z katowic 13:40 bodajże IP: 94.246.189.21
|
Marzena
|
#978 07:23, 29.07.2011
|
Gość |
Tak dokładnie ja z koleżankami lecę do hotelu Tia Maria IP: 109.95.150.66
|
Natalii...
|
#979 10:12, 29.07.2011
|
Gość |
Ja wylatuję 03 sierpnia do Colindria Mare, jestem przerażona wszystkimi opiniami jakie przeczytałam, mam nadzieję, że moja miłość do Grecji nie uleci po nadchodzącym pobycie... czytając to wszystko to powiem wam, że śniadania w Grecji zawsze są dupiate oni po prostu ich nie jedzą, a utarło się u nich, że na śniadania jesli już to europejczycy wszysy jedzą jajka (wzięło się to od anglików - słunne eggs&becon), spotykałam się z tym za każdym razem w Grecji i z zasady posiłki zaczynam od lunchu lub jaja na twardo - czasami ... Do Wszystkich co byli w tym hotelu - czy jak zwykle jest plaga komarów i trzeba zabierac bzyczki-elektryczki aby je wytępić ? IP: 80.53.121.138
|
Ara
|
#980 12:27, 29.07.2011
|
Gość |
Jednak możesz być spokojny mam potwierdzenie z PIT. W tym przypadku nie ma obowiązku dokonywania dopłaty paliwowej. IP: 78.8.254.10
|
była klientka
|
#981 13:48, 29.07.2011
|
Gość |
Komarów jest mnóstwo, na dodatek są one takie niepozorne i w ogóle nie czujesz jak Cie gryzą. Moja rada dla Colindry to nie dawać za wygraną. Naprawdę nie wykupuj wycieczek, bo to śmiech na sali. Najlepiej wynająć samochód i zwiedzać na własną rękę. My na przykład byliśmy na Spinalondze - wyspie trędowatych, polecam. Samochodem do Agios Nikolaos, a tam przy porcie to przewoźnicy sami się o Ciebie biją. Statek to koszt 10 euro w obie strony/os, a nie to co proponuje Ci Aquamaris. Jeszcze my trafiliśmy na taki stateczek co zatrzymał się na środku morza i można było sobie z niego wyskoczyć i popływać. Sama miejscowość Sissi jest naprawdę urocza, normalnie są markety, sklepy z pamiatkami, wyrobami regionalnymi i mnóstwo tawern, są nawet ze dwie dyskoteki. Największy problem jest z plażą. Poza tym obsługa hotelu jest miła, ale wiadomo, sami właściciele skąpi, o wszystko się upominajcie.Koniecznie też domagajcie się lepszych pokoi, najlepsze są w bungalowach, polecam 411-dwupoziomowy z dużym tarasem. Nie bawcie się w żadne dawanie w łapę, po prostu bądźcie stanowczy i powiedźcie, że w obecnych warunkach wy mieszkać nie będziecie. Życzę udanych wakacji, nasze były mimo wszystko IP: 83.31.182.141
|
Gość
|
#982 13:50, 29.07.2011
|
Gość |
Witam. pisze z angela beach na korfu. plusy: Organizacja super. hotel czysty, zadbany i sprzątany codziennie all inclusive bez ograniczeń minusy: plaza tragedia ale 10 minut drogi i juz jest lepiej hotel na totalnym zadupiu, dobrze ze jest all inclusive poza tym pogoda super, obsługa hotelu ok(duzo tu niemców ,a oni byle gdzie nie jeżdżą) Do biura na razie zero zastrzeżeń. sorry za błędy. pisze z komórki. IP: 82.145.209.76
|
kaja
|
#983 17:41, 29.07.2011
|
Gość |
ja lece do hotelu Amfibia a ty? IP: 31.174.170.179
|
astris
|
#984 23:08, 29.07.2011
|
Gość |
Bez paniki, nie jest zle:w Aeolis) szkoda tylko ze co niektorzy wyzej sraja niz dupe maja...to do tych nie zadowolonych!!!! W tej chwili jest super, turnus pozytywnych ludzi, ktorzy wiedzieli gdzie jada i po co...nie zrec, nie chlac, tylko wypoczywac i zwiedzac, a za pieniadze! ktore placilismy wszystkiego jest tyle ile trzeba. Jest co pic i jesc! Hotel czysciutki, okolica piekna, obsluga ok, przede wszystkim fajni ludzie wsrod turystow, z ktorymi sie milo rozmawia i spedza czas...dzieki Wam. I zgadzam sie z ja.szym w 100%, pozdrawiam. Dodam, ze na pewno jest to hotel dla rodzin z dziecmi i osob starszych...na pewno nie dla mlodziezy i osob bardzo rozrywkowych....bardzo spokojna okolica IP: 94.69.180.50
|
grek
|
#985 08:02, 30.07.2011
|
Gość |
No hotel napewno jest nowy i tylko to sie zgadzalo z oferta. Hotel dla osob starszych na wozkach inwalidzkich a dla dzieci mega rozrywka uwaga dwa kompy i basen 2 na 3. A gdzie jest silownia fitnes wiesz chociaz? Jak nie wiesz to jest na pietrze -1 tylko nie dla polakow z aquamaris zobacz na stronie aguamaris tam jest zaznaczone w ofercie (takie ikonki) ze to jest dostepne. Wiec podnies oczy z pod d**y i poczytaj za co zaplaciles. PoolBar jest jak w ofercie ale platny , po piwo na zaplecze - Super AllInclusive .A potem piszcie z ja.szym taki pierdoly. A co do kwoty ktora zaplaciles nie wazne ile, to nie upowaznia biura do oszukiwania podczas tworzenia oferty.To biuro zaciera rece majac takich fra***ow do nabijania kasy za klientow.Ludzie Dajcie sobie spokoj z oquamaris i opcja All w ich wykonaniu IP: 82.145.210.111
|
Astris
|
#986 09:29, 30.07.2011
|
Gość |
Mam oferte swoja przed soba...i nie mam w niej sauny, silowni, animacji itp. Wiem za co placilem jestem realista nie marzycielem, wiec za nim cos kupie dwa razy sie zastanowie ludzie nie czytacie umow i ofert, a pozniej sie pienicie. Jak jezdzilem z Itaki bylo lepiej, duzo lepiej, ale nie oszukujmy sie placilem inne pieniadze. Mnie biuro nie oszukalo, wczesniej pytalem o wiele rzeczy...wszystko co zastalem na miejscu sie zgadza, jest nawet lepiej bo w katalogu na zdjeciach sa zdjecia hotelu Aeria.... tyle mnie oszukal Aquamaris.... IP: 94.69.180.50
|
xxx
|
#987 13:36, 30.07.2011
|
Gość |
ok.. jak wróce to napisze jak było IP: 83.27.114.119
|
bladhhuj
|
#988 13:47, 30.07.2011
|
Gość |
Może i taką umowę podpisałeś a skąd wiesz co podpisywali inni ty gnomie. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj i nie pierdo...l farmazonów harcerz jeba...ny któremu namiot wystatczy. Współczuję twojej kobiecie pewnie też nie ma od ciebie all inclusive w łóżku tylko marne HB. IP: 178.180.120.70
|
xxx
|
#989 13:49, 30.07.2011
|
Gość |
ja lece.. do jakiego hotelu lecisz i skąd? IP: 83.27.114.119
|
bladhhuj
|
#990 13:49, 30.07.2011
|
Gość |
Moja wypowiedź tyczy się oczywiście Astris IP: 178.180.120.70
|
bladhhuj
|
#991 14:08, 30.07.2011
|
Gość |
a kiedy kupiłeś wczasy? jak w maju to już żadnych zmian nie było ale jakbyś głąbie kupił w styczniu to też byś się pienił i jebał aquamaris za oszustwo. a tak powiem ci jedno jesteś sługusem aquamaris i tyle IP: 178.180.120.70
|
lubinianka
|
#992 22:41, 30.07.2011
|
Gość |
witam ,jestem w hotelu i bardzo serdecznie pozdrawiam KAKA oraz MACIEK . .jest naprawde bardzo fajnie chyba dlatego ze trafilismy na turnus pozytywnie nastawionych ludzi tak jak ja . i nie jestem slugusem aqua. ale mnie to juz nie obchodzi co znow o mnie napisza tutaj na forum bo jak czytam to idiotow jest wiele co tylko potrafia obrazac innych . ale tym napewno zajmie sie moderator z samego rana . plaza przy hotelu nie jest zla, zaden to kamieniolom , jedzenie naprawde smaczne i duzo, moze czasem komus cos zabraknie ale jak zje sie 7 FASZEROWANYCH PAPRYK to niektorzy juz nie dostana..taka polska natura aby jak najwiecej na talez zmiescic a potem z tym jedzeniem w szybe walnac, wiec mamy tu rozrywke ,,nowy zaklad kto pobije i zje 10 owych papryk a potm peknie!! ! ludzie nie dajcie sie zwariowac wszystko jest naprawde OK. jesli lecicie do aeolis cenicie spokoj, i umiecie sie cieszyc wspanialym widokiem to nie ma co czytac tych glupot jak tu jest zle. my jestesmy bardzo zadowoleni , moze poza tym jak niektorzy zachowuja sie na stolowce ale to inna bajka . pozdrawiam WSZYSTKICH , jest TUTAJ wspaniale . IP: 94.69.180.50
|
lamia
|
#993 22:57, 30.07.2011
|
Gość |
pozdrawiam wszystkich w AEOLIS cieszę się że macie udany urlop ja nie mogę się już doczekać wyjazdu. jadę 15.08. mam pytanie czy w dniu przyjazdu jest kolacja i o której mniej więcej jest się w hotelu IP: 78.30.117.163
|
Katja
|
#994 17:15, 31.07.2011
|
Gość |
Witam, jestem na rodos w hotelu Loutanis. Leżaków jest o połowe mniej niż ludzi tutaj, Pokoje to getta ,brodzik od pryszniców to 0,5 na 0,5 metra, jedzenie - recykling, rezydentki są spoko, pomagają w każdej sytuacji a najlepszy tyutaj jest animator Darek, stara się jak może i jest zajebisty, dzieci go kochaja, jest przesympatyczny. Do morza jest ok kilometr są bezpłatne busy jednak 4 razy na dzień basen to jeden wielki syf, codziennie rano sypia łopatami jakiś biały proszek, dna nie nwiedać chociaż jest pół metra głębokości, w najgłębszym miejscu 3,75m na dnie jest w szytko od gazet po kłęby brudu... plac zabaw dla dzieci jest chyba sprzed 100lat, all inclusiv to 3 posiłki na dzień jeszcze mięso wyliczane przez tutejsza babke,drinki super soft nie można brac po dwa nawet jeśli sie mowi ze to dla swojego przyjaciela leżącego obok na leżaku ...wieczorami wogole brakuje wódki jest tylko rum łazienka przy basenie zamkniętta trezeba iśc do pokoju żeby zrobić siku...Właściciel masakryczny, tak tresuje obsługe ze szok, każdy sie go boji, są zastraszeni, a sam szef jeżdzi motorynką po hotelu i czai kto co pije co sie dzieje,pokazuje latarką na ludzi ogólnie nie polecam tego hotelu...faktycznie jak piszą dla ludzi bardzo mało wymagających i oszczędzających IP: 79.130.76.223
|
#995 18:42, 31.07.2011
|
|
Użytkownik
|
Dla tych co są obecnie na Thassos. Jedźcie do Theologos i kupujcie oliwę, miód, marmoladę, oregano. Myśmy kupili trochę dużo tego (na szczęście kilogramów w bagażu nie przekroczyliśmy) i teraz się zajadamy w naszym deszczowym, pochmurnym kraju. Grecjo! Za rok wracamy IP: 87.99.103.223
|
lubinianka
|
#996 09:23, 01.08.2011
|
Gość |
aeolis..... ci co przyjada z warszawy sa okolo2-3 po poludniu i odrazu jest obiad bez problemu , natomiast ludzie z katowic przyjechali okolo23.30 wiec raczej chyba poszli odrazu spac. ogolnie jest naprawde bardzo fajnie , nie spotkalam sie z nieuprzejmoscia grekow wrecz przeciwnie . jesli moje dzieci sa zadowolone i maja zajecie nawet do 11 w nocy (nie potrzebna im zadna animacja)z innymi dziecmi . baseny jak najbardziej wystarczajace. hotel wspanialy i jak najbardziej zasluguje na owe4gwiazdki,i wiem co pisze bo co rok jestem w grecji i znam naprawde rozne standarty. MACIEK macie.... pozdrowienia od TEO !!! pozdrawiam wszystkich przyszlych wczasowiczow aeolis IP: 94.69.180.50
|
AGATA
|
#997 09:55, 01.08.2011
|
Gość |
Zgadzam się w 100% Totalny brak profesjonalizmu, hotel syf, brud, traktowani byliśmy jak uchodźcy, nic nie zgodne z ofertą..najgorsze wczasy na jakich byłam. Wszystkie negatywne opinie, które czytałam na innych forach się zgadzają. Myślałam, że to tylko brednie i ludzie wypisują głupoty na forum, jednak wszystko to prawda. Ludzie nigdy więcej z AQASYFEM!!!! Reklamacja murowana! IP: 194.181.128.246
|
bianka
|
#998 10:31, 01.08.2011
|
Gość |
Hotel nie jest zły byliśmy tam w okresie 13-27 lipca, gwiazdki przesadzone, jedzenie złe nie było, może nieco monotonne ale czy w domu każdy je codziennie np na śniadanie co innego?pokój trafiliśmy jak ze zdjęcia, czysty, klima działała. Basen mógłby być czyszczony częściej, z tego co zauważyłam były wyłąwiane tylko owady latająceno i od czasu do czasu dopuszczona woda. Nieco za mało leżaków i parasoli. Bar spoko - wódeczka w większości o smaku rakijiWieczorami faktycznie zwracano nam uwagę żebyśmy się zachowywali cicho, bar do 23.00 ale można było bez problemu zamówić kilka kolejek czy drinków i siedzieć do oporu. Co do pstryczków elektryczków to brać i to niejeden. W polsce nigdy mnie nie gryzły komary za to na krecie wyglądałąm jakbym miała tyfus plamisty Radzę na opinie patrzyć z przymrużeniem oka, ja czytałąm za dużo a wcale nie było źle. Pogoda cudowna, widoki niezapomniane, samochód radzę wypożyczyć a Malia Cars za pandę z klima zapłaciliśmy 60 euro za dwie doby, paliwo ok 1,80 euro. Życzę udanego pobytu IP: 85.14.112.200
|
Nataliii...
|
#999 10:50, 01.08.2011
|
Gość |
Bianka, dziękuję za informację naczytałam się tych wszystkich negatywów i optymizmu zaczyna mi brakować... ale Ty dodałaś mi cienia nadziei, że jednak tak fatalnie nie jest wylatuję w środę i zobaczymy co to będzie;;; =)) IP: 89.73.155.236
|
arga
|
#1000 10:56, 01.08.2011
|
Gość |
Jak widzę wpisy lubinianki to boję się tego czytać. "Dzieci maja rozrywkę"dwa komputery brak boiska sprzętu sportowego a nawet miejsca do zabawy,bo jeśli hotelowy hol to dla Ciebie dobra rozrywka to gratulacje.Nie po to zabieram dzieci na wakacje że by siedziały przy kompie czy w holu grały w karty,bo cały rok przebywają przecież w pomieszczeniach. Jeżeli jeździsz tylko do Grecji to nie dziwne że nie wiesz jak ma to wyglądać naprawdę polecam Hiszpanie Portugalię potem możemy pogadać.Kraj europejski ma niższy standard turystyki niż Afryka WSTYD.W sumie się nie dziwie,bo jak objeżdżaliśmy wyspę to widać, że Grecy to banda leni zaczynają pracę miedzy 10-11a sjesta już koło 14-15 wcale się nie dziwię że mają kryzys. A tak wracając do tematu to ten Twój MACIUŚ to siedząc większość czasu z współtowarzyszami przy stoliczku obgadywał każdego człowieka który koło nich przechodził ,robili to w tak perfidny sposób że każdy o tym wiedział. Skąd wiem? Byłam w tym czasie co on na szczęście tydzień(byli okropni)a czytając to forum od jakiegoś czasu,będąc miedzy tymi ludźmi nie trzeba wkładać wiele wysiłku żeby wiedzieć który to Maciek. Pozdrawiam wszystkich w Aeolis tuptających "Łagodnym zejściem na plaże"na pewno są tam ludzie z klasą. IP: 93.175.64.20
|
Strona: « < ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... > »
Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie