» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » AQUAMARIS

AQUAMARIS

Strona: « < ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... > »

Autor Treść
ja22
Gość
agra zgadzam się z Tobą. Niestety jest jak jest. Hotelik super nowy, ładny i to na tyle. No może jeszcze obsługa ok, ale tak nie było od początku. Ja byłam na jednym z pierwszych turnusów i była masakra. Istne sanatorium, spać chodziłam o 21.00 bo nie było innej alternatywy. Zejścia do morza jeszcze nie było w ogóle. Grecy dopiero je układali. Ale to szczegół. Lublinianka szkoda, ze nie byłaś w czerwcu napewno świetnie byś się bawiła a Twoje dzieci jeszcze lepiej. Walcząc o lody, przekąski i ogólnie o wszystko co było w ofercie a w praktyce posłucha. Śledzę to forum od dłuższego czasu i wiedziałam, że Twoje opinie będą właśnie takie ach i och. Niestety prawda jest taka, że nikt na tym forum bzdur nie pisał. Pamiętaj, że przed Tobą było wiele turnusów i całe grupy wracały niezadowolone. Grecy nie byli tak pozytywnie nastawieni do Polaków. Może wreszcie poszli po rozum do głowy, że z nas żyją. Reasumując nie jest źle ale też nie ma czym się zachwycać. Bywałam w różnych miejscach i powiem, że grecy niestety gościnnością nie grzeszą. A propos fajnie, że masz opiekę rezydenta. Z naszego turnusu jeden z turystów wracał do Polski parę dni później i był skazany sam na siebie bo nasz rezydent zdezerterował. Jeszcze coś. Aguamaris to banda oszustów...
IP: 195.245.224.138
arga
Gość
Właśnie Ja22 Jak czytam wypowiedzi naszego turnusu że" nic się nie stało bo nie było obiadu", który w pewną sobotę od 13-stej miał szlaban na picie i jedzenie bo aquamaris miał długi wobec hotelu,i to ręce opadają.To nie chodzi o obiad tylko fakt potraktowania nas jak dziadów ja mam się tym zachwycać i wychwalać aquamaris.Trzeba być chorym na głowę żeby takie coś pisać chyba że ktoś czuje się dziadem.Niestety dotyczy to również rozrywek dla dzieci,nikt nie musi zabawiać moich dzieci ale na podwórku przed blokiem mają większą alternatywę boiska place zabaw,a tam hol i kanapy jak można się tam zachwycać?Moje dzieci się nudziły.
To prawda że pierwsze turnusy torowały drogę tym obecnie zadowolonym ale i tak uważam że nie ma się czym na chwię obecną podniecać.
Następna żenada to wiecznie spocony i nieuczesany kucharz wydzielający pseudo mięso. I co z tego Lubinianka ,że ktoś tam bierze 7 faszerowanych papryk na talerz zapłacił lubi to mu wolno,a Tobie guzik do tego,pewnie jesteś jedną z tych którzy wchodząc na stołówkę zamiast patrzeć pod nogi zagląda ludziom do talerza.
Poza tym jedyna zgodność oferty to nowy hotel ale w 4-gwiazdkowym hotelu polowe łóżka to śmieszne.
IP: 93.175.64.20
Gość
Już k***a kombinują - ładnie się zaczyna. Przed chwilą dzwonił jakiś goguś z aquadupa że w samolocie 03.08 startującego o 8.20 na Kretę brakuje miejsc dla 2 osób i czy nie zechcielibyśmy polecieć z Katowic o 21. Oni chyba są popierdoleni. Zobaczymy co będzie na miejscu.
IP: 217.98.6.116
arga
Gość
To samo było w czasie naszego pobytu Pani cwaniara rezydent chodziła po hotelu i szukała frajerów na rzekomy pobyt tydzień gratis od firmy jak się potem okazało brakowało im 4 miejsc w samolocie maja niezły burdel z tymi miejscami juz byli turyści którzy lecieli na miejscach dla stewarda.To jest dopiera super biuro.
Alexii
Gość
Witam,

Przesledzilam wiekszosc opinii o Aquamaris jednak z wyrobieniem wlasnej poczekam do wakacji. Rozumiem, ze kazdy inaczej wyobraza sobie wypoczynek i co powinno byc included na 100% a czego powinno zabraknac (jak np. komarow czy mrówek, nawiazujac do wypowiedzi niektorych osob ;))
Wybieramy sie na wczasy do studia Morfeas na poczatku wrzesnia i jezeli macie Panstwo jakies informacje czy wrazenia lub rady ktorymi chcielibyscie sie podzielic, bylabym bardzo wdzieczna. Wszystkim oczekujacym na wyjazd zycze pozytywnego nastawienia i wrzucenia na luz, przeziez na wakacjach wlasnie o to chodzi, czyz nie?:D
IP: 92.40.137.198
Alexii
Gość
... zapomnialam dodac ze glowna atrakcja naszych wakacji ma byc Alexander Wielki Tour, wiec jezeli byles/as, jakie wrazenia??
IP: 92.40.137.198
MACIEK
Gość
Serdecznie pozdrawiam LUBLINIANKĘ i wszystkich przebywających na THASSOS W HOTELU AEOLIS.

Co do prowadzonych obserwacji-to tak mieliśmy niezły ubaw.Nie można było przecież tego nie widzieć. Gdy przyjechał nowy turnus to była naprawdę super atrakcja.I jak widać po wpisach argi -można się zorientować kogo można było obserwować.Szkoda mi tych ludzi ,zamiast budzić się z uśmiechem na twarzy to od rana chodzili naburmuszeni.Ale to przecież ich tzw.urlop.
Mam tylko nadzieję,że nigdy więcej nie spotkam nikogo z tych bardzo rozczarowanych. A nawiasem mówiąc pretensje do Aquamaris a pretensje do hotelu to dwie różne sprawy.

Co do placu zabaw to nie przypominam sobie żeby w ofercie hotelu była o nich mowa. A skoro dzieci mają lepszą atrakcję na placu pod blokiem,to po co wyjeżdżać gdziekolwiek.Zaoszdzędzone pieniądze i brak rozczarowań.
IP: 89.78.224.115
arga
Gość
Problem w tym że obgadywaliście wszystkich i to w tak perfidny sposób,że Ty i całe twoje całe towarzystwo oglądało się chamsko na każdego kto przechodził(wiele osób się na was skarżyło),rzeczywiście kultura z wysokiej półki!!!!Dlatego wiem ,że nie rozumiesz o co mi chodzi z placem zabaw i boiskiem za niskie IQ..
Co do naburmuszonych to nietrafione ja zawsze jestem uśmiechnięta taką mam naturę i miedzy takimi ludźmi przebywam.
Zadowolony a uśmiechnięty to dwie różne sprawy.
Jeśli chodzi o dzieci to mi zależ żeby tez miały fajne wakacje a nie powtórkę domu,może w granicach twoich możliwości jest odesłanie dziecka do komputera i odganianie się od dziecka jak od muchy,np mamusia leżąca na leżaku wygania swoje dziecko bo zajmuje tylko miejsce na leżakach a biedna dziewczynka całymi dniami siedzi sama przy kompie może wiesz o czym mówię....?Myślę że nie ma sensu z tobą dyskutować dla mnie jesteś pusty jak dzwon co można było widzieć dobrze że tylko przez tydzień. jak wyjechałeś z tym swoim chamskim towarzystwem wielu odetchnęło.
Myślisz że jesteś idealny?Zero empatii przecież ludzie są różni już wole nawet ponuraków niż chamów!!!!!
zibi
Gość
Ludzie opamiętajcie się,ktoś kto zagląda na to forum szuka informacji a nie chce czytać oszczerstw i epitetów wymienianych między wami...
IP: 91.150.134.250
MACIEK
Gość
arga - brawo , brawo i jeszcze raz brawo! tylko na tyle cie stać??? nie rozczarowuj mnie!
Monika
Gość
Rozumiem, że Arga i Ja22 już się wiecej do Grecji nie wybierają? Chyba nie tylko Aquamaris zawiódł?
IP: 89.72.99.227
inna
Gość
Panie Maćku brak Panu kompletnej ogłady, jak można szydzić i wyśmiewać się z ludzi. W gupie byłes silny cwaniaku. Zaistniałeś dzięki temu że obgadujesz innych. Była to twoja jedyna rozrywka w tym hotelu bo nawet z basenu nie korzystałeś. Co cię obchodzą inni ludzie, było się zająć swoimi sprawami a nie wtykać nos tam gdzie cię nie chcą. Widocznie masz tyle kasy że płacisz i ci nie zależy co otrzymasz. Forsa ci się przelewa to można innymi pogardzać i poniżać ludzi. Ciekawe jak tobie było by w paszczy jak byś o sobie usłyszał takie komentarze jakimi innych raczyłes. wstyd...
IP: 178.37.125.55
andrzej
Gość
Alexii napisał
Witam,

Przesledzilam wiekszosc opinii o Aquamaris jednak z wyrobieniem wlasnej poczekam do wakacji. Rozumiem, ze kazdy inaczej wyobraza sobie wypoczynek i co powinno byc included na 100% a czego powinno zabraknac (jak np. komarow czy mrówek, nawiazujac do wypowiedzi niektorych osob ;))
Wybieramy sie na wczasy do studia Morfeas na poczatku wrzesnia i jezeli macie Panstwo jakies informacje czy wrazenia lub rady ktorymi chcielibyscie sie podzielic, bylabym bardzo wdzieczna. Wszystkim oczekujacym na wyjazd zycze pozytywnego nastawienia i wrzucenia na luz, przeziez na wakacjach wlasnie o to chodzi, czyz nie?:D
... zapomnialam dodac ze glowna atrakcja naszych wakacji ma byc Alexander Wielki Tour, wiec jezeli byles/as, jakie wrazenia??

Witam, byliśmy w Morfeasie 2 tygodnie do 18.07. O organizacji, apartamentach i wyposażeniu pisałem na stronach 32 i 33, możesz tam zajrzeć i poczytać. Jeśli chodzi o Aleksandra Wielkiego, to byli na turnusie ludzie z tego właśnie pakietu, wiem, że mieli tam kilka wycieczek w cenie, natomiast bardzo byli zdziwieni, jak rezydentka im powiedziała na spotkaniu organizacyjnym, ze pakiet nie obejmuje wycieczki do Aten, która kosztowała 40E. Powiedziała również, że jeżeli ktoś im powiedział w Polsce, ze jest wycieczka do Aten w tym pakiecie i ma to na piśmie, to ona to będzie respektować. Natomiast, z tego co mówiła, to standardowo w tym pakiecie tej wycieczki nie ma.
Podaję to tylko jako informację, bo myśmy z takiego pakietu nie byli, więc nie mam zielonego pojęcia, czy jest ta wycieczka w tym pakiecie czy jej tam nie ma. Natomiast, jeżeli ktoś Wam powiedział, ze jest, to warto to wziąć na piśmie i nie będzie problemu. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku
IP: 85.14.102.22
AGA
Gość
DO AŚ MOŻESZ BYĆ JESZCZE ROZCZAROWANY POWROTEM BO JA MIAŁAM WYLĄDOWAĆ W KATOWICACH A WYLĄDOWAŁAM W POZNANIU BAGATELA 7 GODZIN AUTOKAREM AQAGUWNO ZAFUNDOWAŁO MI WYCIECZKĘ PO KRAJU
IP: 83.230.97.151
warszawianka
Gość
Ja wrodilam z grupa z W-wy z hotelu ALEOLIS, bylo super. Hotel nowy bardzo ladny, obsluga sympatyczna, jedzenie bardzo dobre i duzo nikt nikomu nie wydzielal porcji. Widoki przepiekne. Ludzie czyli cala grupa sympatyczna i pozytywnie nastawiona. Pani rezydentka starala sie wszystkich zadowolic. Dla nas to byly udane wakacje.
PS rozrywek nalezy szukac w innym miejscu nie na tej wyspie. Pozdrawiam gosci hotelowych.
IP: 95.49.105.101
Maciek
Gość
inna napisał
Panie Maćku brak Panu kompletnej ogłady, jak można szydzić i wyśmiewać się z ludzi. W gupie byłes silny cwaniaku. Zaistniałeś dzięki temu że obgadujesz innych. Była to twoja jedyna rozrywka w tym hotelu bo nawet z basenu nie korzystałeś. Co cię obchodzą inni ludzie, było się zająć swoimi sprawami a nie wtykać nos tam gdzie cię nie chcą. Widocznie masz tyle kasy że płacisz i ci nie zależy co otrzymasz. Forsa ci się przelewa to można innymi pogardzać i poniżać ludzi. Ciekawe jak tobie było by w paszczy jak byś o sobie usłyszał takie komentarze jakimi innych raczyłes. wstyd...

Pani Inna myślę , a raczej wiem,że myli mnie pani z kimś. Nigdy nikt z was nie usłyszał ode mnie nawet jednego epitetu. Z nikim nie rozmawiałem i nikt nie może mi zarzucić,że go poniżyłem lub cokolwiek z tych rzeczy. Co do slownictwa niejakiej agry-to nic nie można jej niby zarzucić? Dziwne. Z basenu korzystałem codziennie. Na pieniądze nie narzekam,ale przecież jadłem to samo co inni i spałem w tym samym hotelu. I podobało mi się tam. Są osoby którym nie podobało się jedzenie - ale tak samo jak ja zjadały posiłki i głodni nie chodzili. Można mieć pretensje ,ale te sprawy załatwia się w biurze ,które te wczasy sprzedało. Proszę do mnie nic na tym forum już nie pisać.Nie przeczytam tego,ponieważ nie będę tu już zaglądać.
zocha
Gość
Mam pytanie czy w hotelu Aeolis na Thassos mieszkają sami Polacy?
IP: 89.73.80.253
agata
Gość
Hotel AEOLOS -Kreta,Malia,posiada ktoś informacje na ten temat?Lecę 7.09 z Katowic
IP: 91.150.134.250
darek
Gość
Hotel Ilyssion-Rodos. Czy ktoś może już tam był.Lecę 31.08 z Katowic
IP: 31.175.251.132
czarna
Gość
też lecę z Katowic do tego hotelu 31.08 :)
IP: 46.148.0.11
darek
Gość
Myślę że nie będziemy się stresować jak co niektórzy na tym forum. :P
IP: 31.175.251.132
ja.szy
Gość
AEOLIS. Wróciliśmy 01.08.br . Tak jak wcześniej pisałem do końca tj. przez 14 kolejnych dni, mieliśmy super jedzenie, piękną pogodę i naprawdę dobrze wypoczęliśmy - czego wszystkim kolejnym turyston życzę. Nie było żadnych problemów. Może "czas kłopotów" się skończył - oby. Nam się udało . Wróciliśmy z fajnymi wspomnieniami.
ps.Na naszym turnusie były może 3-4 rodziny Greków i chyba jedna włochów. Poza tym Polacy..
IP: 78.8.132.210
mona
Gość
Wybieramy się 24 sierpnia do hotelu talea beach na krecie czy może już ktoś z czytających to forum był na wakacjach właśnie tam i może się podzielić swoimi wrażeniami z pobytu?mało co jest pisane o tym hotelu więc mam cichą nadzieję że to dobry znak-czekam na relacje.Dzięki
IP: 88.208.106.223
zocha
Gość
Wygląda na to ,że w Aeolis są wczasy jak kiedyś z FWP . Dla młodszego pokolenia wyjaśnienie Fundusz Wczasów Pracowniczych. Cieszę się ,że jest fajnie. Mam nadzieję odpocząć . i żę będzie duuuuuuuuuuużo słonka ;)
IP: 89.73.80.253
rodzinka
Gość
24.08 br. wybieramy się na południe Krety, hotel "South Coast", podobno spokojne i urokliwe miejsce a hotel pierwsza klasa .Czy ktoś tam był i może potwierdzić ?
Pozdrawiam
IP: 194.88.244.31

Strona: « < ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... > »

Forum turystyczne » AQUAMARIS

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij