» Szukaj na forum » Rejestruj » Zaloguj

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

biuro podróży SUN & FUN

Strona: « < ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... > »

Autor Treść
Kachna
Gość
to ja wam opowiem o swoich wczasach w Turcji z tym biurem.Na ośrodku hotelu zostałam porazona pradem z przecietego kabla od kosiarki,ktory lezal sobie na ziemi niezabezpieczony .Miałam poparzona ręke prawa 3,2 stopnia -blizny i przykurcz palca do dzis-nikt nie powiedzial przepraszam ani w hotelu ani z biura,zadnej rekompensaty za stracony pobyt moj i mojej rodziny ,ktora latala tylko ze mna po lekarzach i na zmiany opatrunkow,w Polsce zlozylam pismo do firmy ,ktora ubezpiecza wycieczke od lipca zero odzewu-podobno rozpatruja-zycze powodzenia wszystkim i szczescia jadac z tym biurem podrozy.ps :kogo to zainteresowalo ze moglam wrocic w debowej trumience ze zdieciami z pobytu.Zastanawiam sie czy wniesc sprawe do sadu ale nie wiem czy z nimi wygram.Pozdrawiam
IP: 62.141.249.23
Kachna
Gość
popieram
Kachna
Gość
gość napisał
Czytam i nie mogę uwieżyć.
Jezdzimy całą naszą 4 os rodziną z tym biurem kilka lat i nic się niestosownego nie wydażyło.
W tym roku byliśmy w Turcji i uważam że wakacje były super.Podstawa to wybór hoteli 4 a najlepiej 5* w końcu to Afryka(nie wliczając Turcji).
Życzę wszystkim przyszłym klientom tego biura udanych wyjazdów!!
Kachna
Gość
moj adres meilowy,moze ktos zechcialby pomoc w wygraniu z biurem sun&fun?
katsli2@wp.pl
klient
Gość
Drodzy Państwo to co piszecie o rezydentach z Egiptu , jak odbiera siedziba Firmy działająca w Warszawie, może mały opisik w Gazecie zmobilizuje ich do lepszej pracy ????
IP: 77.65.1.2
Adam
Gość
klara napisał
Ze znajomymi wykupiliśmy wczasy w sharm w Club Faarana. Jestem ciekawa opinii kogoś kto tam już był, bo w katalogu wygląda to obiecująco :)

Byłem w tym hotelu w 2007 roku , w sierpniu . Hotel naprawdę fajny , ciekawa plaża - bardzo ładna rafa przy hotelu. Troszkę daleko co centrum ale taxi za 4 dolce i jesteście w centrym. Widziałem w okolicy inne hotele nawet 5* i moim zdaniem ten wypadał lepiej. !! Wybierajcie pokoje zdala od dyskoteki bo w sezonie grają głośno do 2 - ej w nocy i cieżko zasnąć. Jedzenie raczej pod włochów ale o.k. W mojej ocenie hotel wart mocnych 4*. P.S. Fajny jest też basen tylko wieczorem woda troszę wali smrodkiem no i animacie w j. włoskim !! ;)
IP: 83.21.147.16
kawusia911
Gość
:D [no hej
ja też wybieram sie 17 maja do magawish
4 os.
z bielska
może sie spotkamy
IP: 83.16.59.10
klara
Gość
Adam #431: dzięki za wskazówki dot. hotelu Club Faraana, przydadzą się. Pozdrawiam :)
IP: 87.252.227.5
Magda
Gość
Razem z Sun&Fun polecieliśmy z rodzinką do Egiptu, a dokładnie Sharm El Sheikh do hotelu (super hotelu, najlepszego hotelu na świecie!) Three Corners Kiroseiz Resort *****. Jesteśmy zachwyceni!! Naprawdę baaardzo polecamy ten hotel i bióro podróży wszystkim!!W samolocie dostaliśmy posiłek i napoje, stiuardessy były przemiłe, a pilot....taki porzystojny... i młody arab, ale leciał jak zawodowiec przepiękne widoki z samolotu, ponieważ w Azjii i Afryce nie było chmur! Ogromne busy i przemiłe rezydenki, które pojawiły się o ustalonej z nami godzinie w drugi dzień pobytu w przepięknym i sterylnym wręcz hotelu. Rezydenka udzieliła nam wielu NIEZBĘDNYCH informacji na temat pobytu i różnych komplikacji, wykupiliśmy u niej wycieczkę do Jerozolimy (z morzem martwym i kąpielą, Betlejem i wiele innych atrakcji), która była bardzo udana, byliśmy oczarowani miejscem urodzenia i śmierci Pana Jezusa! Ani wycieczki, ani samolot nie były opóźnione, organizacją najwyższy standard. Dałabym temu biurze podróży oraz (5* gwiazdkowemu) hotelowi nawet 10 gwiazdeczek ;) Pozdrowienia dla arabów i przemiłego Antonniusa (kelnera) oraz innych "czarnych" przyjaciół z Egiptu,, jesteście cudowni!!
IP: 91.192.165.125
Iwona z Lublina
Gość
Do MAGDY!!! Hej! wybieram się 12.05 z sun&fun do egiptu i mam pytanka:1. jakimi liniami lecieliście, 2. jaka była cena tej wycieczki do Jerozolimy, dzięki za informację pozdrawiam
IP: 89.76.71.213
Łukasz
Gość
Wykupiłem ofertę sun&fun w Hotelu HILTON LONG BEACH , a w zamian na miejscu okazało się ,że wystawione w Polsce VOUCHERY na Hotel są nieważne i zadna rezerwacja na ten termin nie miała miejsca. Po odbiorze z lotniska , mieliśmy zostać odwiezieni do swoich Hoteli.....mieliśmy to odpowiednie słowo!!! Jak się okazało po niedługim czasie , Egipcjanin ( przedstawiciel biura w Egipcie) mówi ,że wykupilismy opcje FORTUNA i zakwaterują mnie wraz z grupą ok 20 osób w "Hotelu" MEGAWISCH ...który delikatnie mówiąc na pierwszy rzut oka wygląda jak wysypisko śmieci lub plac budowy. Absolutnie nie zgodziłem sie na pobyt w tym hotelu tak jak i reszta osób ,gdyż nikt z nas nie wykupywał zadnej opcji FORTUNA!!! Koczowaliśmy 8 godzin w autobusie bez napojów i posiłków , zaden z rezydentów nie miał cywilnej odwagi zjawić się i nam pomóc. Arabscy przedstawiciele biura co 15 minut zmieniali wersje wydarzeń. Napomne ,że lot był w nocy wieć nie spaliśmy prawie 2 doby .Zakwaterowali nas w wybranym przez nas Hotelu ok godziny 15. Rezydentka zjawiła sie na drugi dzień. Wyjaśniła ,ze zaszła pomyłka....,ze nas rozumie ale nic nie mogła zrobić. Biuro na miejscu nie pofatygowało sie o zadoścuczynienie w postaci jakiejś wycieczki fakultatywnej. Wypisaliśmy reklamacje w wypadku zlekceważenia podejmę kolejne kroki . Zdecydowanie odradzam!!! Kretacze jakich mało. Zero objawów ludzkości , w grupie 20 osób było również dziecko ...za trudno organizatorowi było kupić mu jakiś posiłek i napój. JEdnym słowem skandal. Myśle ,ze wkrótce moją opinię potwierdzą inne osoby z którymi razem przeżyliśmy Egipskie piekło "w czarnej Egipskiej k***** d**ie "
IP: 77.253.144.110
do łukasza
Gość
chyba przesadziłeś w swojej wypowiedzi akurat 20 osób mialo jakas opcje FORTUNA (SMIECH) TO NIE WIEDZIALES CO WYKUPUJESZ
IP: 89.76.71.213
Megi1696
Gość
Hej,
czy wybiera sie ktos z Was do Egiptu (Hurghada) w terminie od 29 maja do 12 czerwca, wylot z Wrocławia?
Dajcie znać.

Po przeczytaniu wszystkich tych opinii (nie tylko tutaj) włosy dęba mi staja wszedzie gdzie to mozliwe... Zaczynam sie zastanawiac czy czasem nie zrezygnowac z tej wycieczki?....
IP: 90.156.30.8
odp
Gość
do łukasza napisał
chyba przesadziłeś w swojej wypowiedzi akurat 20 osób mialo jakas opcje FORTUNA (SMIECH) TO NIE WIEDZIALES CO WYKUPUJESZ

jestem jedna z tych 20 osob i potwierdzam w 100% ze nikt nie wykupil opcji fortuna! chciano nas bezczelnie oszukac!!!!!!!!
IP: 86.111.100.26
artur
Gość
Czytam te wszystkie opinie i jestem w lekkim szoku!!! wybieram się z FUN & SUN 9.06 czyli za miesiąc.
Specjalnie zarezerwowałem sobie Hotel Club Farana 4*,wcześniej czytałem opinie o zamianie hoteli itp.
Jeżeli i mnie to spotka to nie wiem co zrobię, tym bardziej że nie jestem jakimś burakiem co mu byle co przeszkadza. Poznacie moją opinie pod koniec czerwca, pobyt 2 tygodnie pozdrawiam tych odważnych co też wybierają się z tym biurem.
IP: 212.106.160.22
uho miko
Gość
co do tych 20 osób oszustwo nie było widocznie ze strony biura, tylko ich egipskich wspólników , a to chyba jest różnica. pomyłki się zdarzają, a zawsze szkoda tych, na których owa pomyłka trafi... ciekawi mnie tylko, czy gdyby biuro zafundowało wam jakąś wycieczkę w gratisie, to nie byłoby tych ponurych i przerażających innych postów. szczerze w to wątpie...

a Ty artur niczym się nie przejmuj. ja byłem tak przerażony w zeszłym roku przed moim wyjazdem do el palacio, że zamiast w dniu wyjazdu biegać i dokupować to czego mi brakowało siedziałem na kiblu... najlepiej nic nie czytaj, w egipcie zjawisz się uśmiechnięty, jakieś drobne dolary do ręki i Egipt jest Twój :D
IP: 83.12.206.134
piter
Gość
Osobiście jestem bardzo zadowolony z sun&fun ,byliśmy z żoną i 3.5 letnią córcią końcem maja 2008 r. w domina makadi bay ,hotel 5* all inc. były to nasze najwspanialsze wakacje.Rezydenci tej wycieczki Kuba polak i Mido egipcjanin byli zawsze pod ręką .I jeszcze jedno za całośc zapłaciłem na 4 dni przed odlotem czyli jakieś super last minet 3980 zł za 2 dorosłe i dziecko,ktoś powie że nie możliwe ,a jednak ,pozdrawiam.Acha zapomniałem że i w tym roku zastanawiamy się czy nie pojechac w to samo miejsce ,wszystko nam się podobało więc po co eksperymentowac ? obsługa też bardzo fajna.
IP: 83.27.219.74
atur - beznadzieja
Gość
Uwaga - Atur to wyjatkowo nieprofesjonalne biuro, jedyne co robi profesjonalnie, to nasyła swoja kancelarie prawną! Po fatalnym pobycie w Bulgarii - m.in. brak klimatyzacji w hotelu 4,5* (a byla w ofercie), napisalam reklamacje, rezydent ja przyjął, w ustawowym terminie nie dostałam od biura zadnej odpowiedzi, co oznacza, że została uznana, przeslalam kolejne pismo z taką informacja, na co oni przestali sie ze mną kontaktowac, a sprawe przejela ich kancelaria. Tak namotali, ze mimo ze prawo stalo po mojej stronie (konsultowalam sie nawet z rzecznikiem praw konsumenta), jedyne co moglabym zrobic, to wnieść sprawę do sądu UWAGA- własciwego dla ich miejsca dzialanosci, czyli Poznania - czyli na każdą rozprawę musialabym jechac przez pól Polski. Dalam spokój - więc niestety osiagnęli cel I jeszcze jedno - trzeba uważać na pokoje - mnie namówili na doplatę do pięknego pokoju superior, z pięknym widokiem - widok był rzeczywiście piekny - na ściane sądsiedniego hotelu! Tak wiec NIE POLECAM!
IP: 81.210.113.210
ania
Gość
lece w czerwcu do tunezji z tego biura do hotelu el bousten club prosze jesli ktos tam byl niech napisze jak bylo czy warto hotel 3 gwiazdki z gory dziekuje
IP: 77.112.17.77
Łukasz
Gość
Witam Sun Fun to firma która powinni zamknać robia z ludzi głupków. Wykupilem wycieczke do Hotelu Golden 5 po przylocie do Hurgardy rezydent powiedzial grupie 15 osobowej ze zaszla pomylka i zadna z nas nie trafi do hotelu wykupionego w Polsce. Poinformował nas ze na razie zawiezie nas do hotelu Sułtan Beath gdzie mamy poczekac do godz 12. Po tej godzie mial po nas przyjechac i rozwiezc do hoteli gdzie mielismy spedzic nasze wakacje. Hotel Sułtan Beath jest 4* ale motelem nawet go nie mozna nazwac. Czekalismy w recepcji gdzie znajdowało sie okolo 50 polaków którzy sa w takiej samej sytuacji jak my, po rozmowach z nimi dowiedzielismy sie ze taka sytuacja trwa juz od ponad 2 tygodni. Firma Sun Fun sprzedawala wycieczki ale nie rezerwowała miejsc w Hotelach a rezydenci umieszczali ludzi tam gdzie sie da. Po paru telefonach o godzinie 15 zjawil sie rezydent i cala grupe przetransportowal do Hoteli my trafilismy do Hilton mielismy duzo szczescia bo inni tyle nie mieli. Wylot byl 3 maja 2009 przez te problemy 1 dzien milismy w d...e!!!!!. Hotel Hilton Resort polecam gorąco od wtorku dopiero poczulem wakacje.A co do Sun Fun chcecie miec przygody wybierzcie to firme a zapamietacie je do konca zycia. NIGDY NIE WYBIORE TEJ FIRMY I MAM NADZIEJE ZE NASTEPNYM RAZEM JAK PUJDE WYKUPIC JAKAS WYCIECZKE TO TEJ FIRMY JUZ NIE BEDZIEW W OFERCIE. Pozdrawiam osoby lecace w przyszlosci ta firma.
IP: 89.78.185.118
Łukasz
Gość
Aniu w krajach muzułmańskich 3* to bardzo niski standart
Marzena
Gość
Mozę spróbuj zadzwonić do prawnika z Federacji Konsumentów ( usługa bezpłatna) lub do prawnika z programu www. Zapytajmecenasa tel. 0708870610

Uważam :ze masz duże szanse wygrać sprawę i dostać odszkodowanie. :P
IP: 87.207.59.19
Łukasz
Gość
Dzieki Marzeno, na miejscu tzn. w Hurgardzie napisalismy oswiadczenie gdzie podpisal sie rezydent. Zanioslem to oswiadczenie do biura podróży gdzie pismo zostało wyslane do Sun Fun czekam za odpowiedzia. Zobaczymy co napisza, napewno podziele sie ta informacja.
janusz
Gość
Kto był z Sun Fun w Coral Beach Rotana Resort w Hurgadzie.Proszę podzielić się wrażeniami z pobytu.Pozdrawiam
IP: 83.14.231.10
crudity
Gość
Łukaz. nie zgodzę się z tobą. My z moja rodziną uważamy, że standard w krajach arabskich jest dużo większy niż w Europie i Azji. W Egipcie za na prawdę małe pieniądze w hotelu Al Diwan otrzymaliśmy apartament (na 4 osoby), który miał 100 m2 O__o nie chcialiśmy wracać. Za to w Turcji, byliśmy 2 razy i 2 razy się przejechaliśmy, byliśmy w 4* hotelach, żal, w porównaniu do Egiptu... :( Ja również jak Ania szukam informacji na temat hotelu El Bousten, bo również w czerwu wylatuję... do tego hotelu... xD Jak macie jakieś fotki to na daniel.sal@op.pl :) Bardzo będę wdzięczny. :P
IP: 83.230.16.103

Strona: « < ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... > »

Forum turystyczne » biuro podróży SUN & FUN

Na skróty: Bułgaria, Chorwacja, Egipt, Grecja, Hiszpania, Maroko, Polska, Tunezja, Turcja, Włochy, W. Kanaryjskie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, zamknij